Dôvody prečo masturbovať spolu s partnerom

Búranie rutiny v sexe je znakom kvalitného milostného života. Je preto vhodné na rôzne techniky pozrieť sem- tam úplne inak. Napríklad spoločne.

30.10.2014 09:00
masturbovanie - láska - posteľ - partneri Foto:
Ak začnete spoločne masturbovať, nie je to cesta ako nahradiť klasickú súlož. Je to alternatíva v prípade, že nemôžete mať klasické milovanie
debata

Masturbácia je doplnkom k partnerskému sexu, alebo alternatíva pre obdobie single života. No po novom skvele poslúži aj ako technika pre dvoch.

Prečo masturbovať spoločne?

Možno sa budete na prvý pohľad zdráhať, že masturbácia je niečo, čo ste tajili aj pred rodičmi a nemienite ju ukázať ani partnerovi. Práve tento intímny okamih však v spálni vytvorí úplne iné ovzdušie. Práve preto, že ste zo svojej sexuality sňali závoj tajomstva a pustíte sa spoločne do toho, čo iní robia sami, budete si omnoho bližší.

Masturbácia, ako ukážka rozkoše

Je dokázané, že počas milovania dosiahne priemerná žena orgazmus za desať až pätnásť minút. Pri masturbácii do troch minút. Ukážte partnerovi, ako sa vás dotýkať, ako rýchlo, kde a čo robiť, aby sa aj váš orgazmický potenciál zvýšil. Či už pri milovaní, alebo orálnom sexe.

Spoločný zážitok

Koľko ráz ste si povzdychli, že rozkoš si aj tak viete najlepšie navodiť sama? Rovnako na tom je obvykle aj pohľad partnera. Ale je rozdiel, či sa stimulujete len spomienkami, predstavami, alebo sa o osamelú rozkoš podelíte. Ponúknite partnerovi telo k masturbácii. Rád sa ním pokochá a pokojne sa nebojte pridať ruku k dielu. Muži nesmierne radi využijú k upokojeniu okrem vlastných rúk aj zadoček, či prsia partnerky. A že to už nie je tak celkom pravá onánia? Nikomu to vadiť nebude, veď ste svoji. Najdôležitejší je predsa pocit z prežitej rozkoše.

Viac lásky v milostnom živote

Ak začnete spoločne masturbovať, nie je to cesta ako nahradiť klasickú súlož. Je to alternatíva v prípade, že nemôžete mať klasické milovanie. Či už ide o menší zdravotný problém, alebo menštruáciu, uvidíte ako sa vylepšia vaše vzťahy, keď sexuálnemu napätiu uľavíte aj prostredníctvom spoločného masturbovania.

Poviete si viac

Len čo začnete spolu občas masturbovať a obohatíte svoj sexuálny život o túto techniku, zacítite zlepšenie nielen v sexe. Zrazu budete k sebe úprimnejší, citlivejší, vnímavejší. Otvoríte pomyslené dvere do trinástej komnaty. Hovoria to všetky dvojice, ktoré pochopili, že masturbácia osamote je pekná, ale s niekým koho milujete je ešte krajšia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #milovanie #vášeň #rozkoš #masturbácia #spoločne

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...