Aj z vás urobí láska šialenú tínedžerku?

Máte po tridsiatke, ale keď ide o lásku, okamžite sa vrátite o dve desaťročia späť?

29.10.2014 13:00
žena, zamyslená, mladá Foto:
A už opäť rozmýšľate ako v časoch strednej školy?
debata

Časy strednej školy sú dávno za vami! Ale aj vy sa do nich vraciate, ak ide o chlapa! Páči sa vám a to je pre vás dôvod na návrat do minulosti. Okamžite sa začnete správať ako šialene neistá tínedžerka. Všetko konzultujete s kamarátkami a o každom kroku premýšľate celé hodiny. Je to nutné?

Tínedžerka vo vás hovorí: Mala by som mu napísať sms-ku… Ale potom zistí, že mám záujem

Áno, zistí a o to predsa ide. Iste, môžete hrať nedostupnú či večne zaneprázdnenú, ale potom sa nečudujte, že ste sama. Ak sa vám páči, tak choďte s farbou von. Inak vám ho môže uloviť menej ostýchavá kolegyňa. Prestaňte kalkulovať ako v časoch, keď sa vám páčil spolužiak z vedľajšej triedy.

Tínedžerka vo vás hovorí: Jasné, že ho poznám. Ale budem sa tváriť, že nie

Len aby nezistil, že sa vám páči… To by bol trapas. Aj vy ste tak uvažovali, keď ste mali šestnásť? Ale teraz ste tridsiatnička a milo sa niekomu prihovoriť a prejaviť záujem určite nespôsobí koniec sveta ani inú katastrofu podobných rozmerov. Skúste to a uvidíte. Možno sa práve takto naladíte na rovnakú vlnu a prelomíte ľady.

Tínedžerka vo vás hovorí: Určite mu nepoviem ako prvá „ľúbim ťa“

Kamarátky vám to poradili. Randili ste so super chalanom z „béčky“ a všetky vám ho závideli. A tak rozdávali rady, čo robiť a ako sa zachovať. A vy ste vtedy na ich odporúčania dali. A teraz? Povedzte mu to, čo cítite. Nevadí, ak to poviete prvá, veď ide o lásku a váš život. Práve naopak, on ocení, že sa nebojíte ukázať svoje city.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #škola #tínedžer #zamilovanosť

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...