Emotívna žena v znamení škorpióna: Ak miluje, tak naplno!

Dokonale by chcela zvládať všetky dôležité roly. Byť matkou, milenkou aj manželkou.

24.10.2014 11:00
škorpión Foto:
Žena v znamení škorpióna.
debata

A zväčša sa im to aj darí. Veď, dali si to za cieľ. Prirodzene je žena narodená v druhej polovici októbra, či v prvej polovici novembrovej dominantná, no tlmí to v sebe. Muža si predsa chce udržať. A pracuje na tom. Perfektne ovláda svoje ženské zbrane a využíva ich, keď treba. Skrátka, je rafinovaná.

Tak trochu má škorpiónka niečo z muža. Viac ako ružová farba ju priťahuje bordová alebo modrá. Častejšie ako v šteklách, kráčať bude v teniskách. A ak si môže vybrať aj účes, tak určite zvolí radšej krátky strih.

Čo sa týka emócií, tie ani náhodou netají. Nič v sebe táto osoba dusiť nebude. Ak sa raduje, tak naplno. Toto robí aj v prípade lásky a nenávisti. Dá to všetko najavo. Každý v jej okolí vie, s akou náladou sa zobudila a čo si o kom myslí. Ak sa zľakne, vrieska. Nenapadlo by jej, že sa má v emóciách krotiť. Načo?

Jej vyvolený by určite mal byť silný muž. Ona netúži po tých, čo radí zaľahnú pod papuču. Čiže cieľavedomosť a odvaha, to je ono! A pozor, priemer ju tiež nezaujíma. Muž, ktorý si ju získa, musí každopádne vytŕčať z davu. Je jedno, čo ho robí výnimočným, ona na to musí zareagovať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dokonalosť #odvaha #škorpión #tenisky #dominancia #ženské zbrane

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...