Tí dvaja sú blázni! A vy im ich lásku tak veľmi závidíte

Čo ich odlišuje od obyčajných párov? Niečo na nich zrejme bude...

14.10.2014 11:00
láska, zamilovanosť, pár Foto:
Šialene zamilovaní blázni.
debata

Občas na nich pozeráme so závisťou. Pichne nás pri srdci a v duchu si povieme: „Tí dvaja sú jeden pre druhého stvorení“. Čím to je, že niektoré páry sú také výnimočné? Možno práve týmto:

Majú spoločný humor. Ale aký skvelý!

Keď ste v ich spoločnosti, vždy sa schuti nasmejete. Buď sa neuveriteľným spôsobom doberajú, alebo vtipkujú na účet toho druhého. Znesú aj drsnejšie vtipy, ale nikdy sa navzájom neurážajú. Vedia sa krásne doplniť, ale aj slovne úplne „odrovnať“. A vy sa samej seba pýtate, či si to doma nacvičujú… Nie, sú jednoducho zohratí a spája ich práve identický zmysel pre humor.

Maximálne sa priťahujú

Iskry medzi nimi stále lietajú a to sú spolu už pár rokov. Existuje medzi nimi obrovská príťažlivosť, ktorá okolo nich doslova žiari. Na prechádzke mestom sa vždy držia za ruku, lietajú medzi nimi bozky, nežne sa jeden druhého dotýkajú, hľadia na seba skutočne zamilovane. Pýtate sa, ako je to možné? Nejakým spôsobom medzi sebou udržiavajú zvláštne napätie, vášeň, tajomnosť… A to je práve to, čo robí z ich vzťahu čosi výnimočné. Nepodľahli rutine, nenudia sa, prekvapujú.

Spája ich vášeň

Nie je to sexuálna vášeň, ale zaujatosť nejakým cieľom. Ten je pre nich spoločnou výzvou, kvôli ktorej neváhajú podniknúť celkom bláznivé veci. A to robí ich vzťah výnimočným. Rozumejú si navzájom, chápu sa, podporujú. Jeden v druhom majú tú najväčšiu oporu pre svoju túžbu. Spoločne zdolávajú prekážky a napokon sa tešia, ak sa im ich zámer podarí. A spoločný zážitok je pre nich opojnou drogou, ktorú si užijú spolu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zamilovaní #pár #blázni

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...