Pozor, toto sú zabijaci dobrého sexu!

Mali by im navždy zakázať vstup do spální. Často sú vrahovia rozkoší prítomnejší v manželskej posteli viac ako nežné láskanie.

11.10.2014 17:00
dieťa v posteli - pár - prerušený sex Foto:
Popri všetkých výhodách, ktoré deti prinášajú, sa treba pripraviť na sexuálny kolaps.
debata

Zabijaci sexu to nie je len televízia a diaľkový ovládač. Môžu byť omnoho nenápadnejší, menej výrazní a predsa spravia z kvalitného sexuálneho života doslova púšť vášne.

Alkohol

Dobré víno, pohár alebo dva je vhodný uvítací rituál a dobrá investícia pred každým sexuálnym zážitkom. Lenže pozor na mieru tolerancie. Viac ako pohárik môže zničiť milovanie. Možno ho prežijete, pretože libido najmä u mužov s promile radikálne stúpa, ale kvalita bude na bode mrazu. Ak chcete kvalitné sex, priviesť partnerku k orgazmu a užiť si pekné chvíle, ktoré patria k dobrému milovaniu, alkohol vám nepomôže. Všetky tie malé drobnosti, ktoré robia sex dobrým sa rozplynú v opojení. A to nehovoríme o dychu, ktorí ani náhodou nebude príjemný.

Antikoncepcia

Mnohé druhy antikoncepcie vedia radikálne zamávať chuťou na sex. Ak ste si všimli, že po užívaní hormónov strácate chuť na sex, je vhodné premýšľať o zmene ochrany. Pretože podceniť kolísavú chuť na partnera môže v konečnom dôsledku vyvrcholiť do stavu, že antikoncepciu budete brať de facto zbytočne.

Deti

Nič proti partnerstvám, ktoré spečatia svoju lásku potomstvom. Popri všetkých výhodách, ktoré deti prinášajú, sa treba pripraviť na sexuálny kolaps. Nejde len o hormonálne a iné zmeny, ktoré pôrod vyvolá. Ide predovšetkým o nové nastavenie vášho života. Zrazu budete viacerí, vaše uši budú striehnuť, či vedľa neplače dieťa, alebo nebodaj nechodí po byte, prípadne mu netreba vymeniť plienku. Deti sú dokonalým vrahom sexuálneho života aj keď spia v inej izbe. Môžete čakať kým vyrastú, alebo sa prispôsobiť bojovým podmienkam. Pravdou však je, že sex po deťoch už nebude ako býval.

Rutina

Keď sa veci zvrhnú na misionára, sex odzadu, predohra je v podobe objatia, bozkov na ústa a bradavky, nie je príliš o čo stáť. Ak občas nenamiešate sexu novinku, zaujímavú činnosť, hru, osvieženie, jednoducho za rok, dva, tri úplne zabudnete, ako dobrý sex vyzerá. Taký pri ktorom ide všetko automaticky, samo, rozkoš sa stupňuje až k orgazmu. Rutinu niekedy nespoznáte okamžite. Preto je dobré posteľné hry obohatiť o pravidelné novinky, aby ste si kvality vášne a vzrušenia neustále pripomínali.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #atmosféra #spálňa #zabijaci

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...