Ako vzrušiť muža netradične

Bozk, pohladenie, pritúlenie. Jasné, že to vzrušenie z partnera nakoniec dostanete.

08.10.2014 09:00
sex, intimity, erotika Foto:
Medzi to najvzrušujúcejšie patrí odfotiť novú sexi bielizeň. Či už na vás, alebo na vešiaku.
debata

Za predpokladu, že sa máte radi a ešte medzi vami nevyhasla aj posledná iskierka vášne. Úlohou ženy je však odpradávna udržiavanie ohňa. Ten na varenie netreba, ale ten v posteli je potrebné strážiť aj v 21. storočí.

Zacvičte si

Mužom vo fitnes centre už tradične idú vypadnúť oči z jamiek. Dôvodom je aktivita žien, ktorá nie je štandardná. Neudržia si nohy striktne pri sebe. Ukážu radok v obtiahnutých legínsach a oblečenia tiež nie je navyše. Pot nepatrí k najerotickejším doplnkom človeka, ale pri cvičení mužov rajcuje. Niekedy ani nemusíte do posilňovne. Stačí si spraviť doma cvičenie jogy, alebo len posilňovanie brušného svalstva. Uvidíte, čo to spraví s vašim drahým. Je to netradičná forma dráždenia v porovnaní s podväzkami a kostýmami, ktoré sa vedia rýchlo opozerať. Pohyb nikdy nenudí a cvičenie pomôže vášmu telu aj sexuálnemu zážitku.

Selfie v mobile

Nemusia to byť nahé bradavky, alebo prsia, ale pokojne môžu. Napríklad aj bez vašej tváre. Lenže aj pekný úsmev, vyzývavo koketný, lákavé žmurknutie zaberú. Je to na vás. Pošlite partnerovi okrem sms o tom, čo by mal kúpiť, na čo nezabudnúť ukážku toho, čo ho doma čaká. Medzi to najvzrušujúcejšie patrí odfotiť novú sexi bielizeň. Či už na vás, alebo na vešiaku. Lákavý pozdrav ho nenechá chladným. No a kým sa dostane k vám, jeho fantázia ho dokonale naštartuje. Stačí tak málo. Selfie nemusí byť iba na to, aby zaplavilo sociálne siete. Je to dokonalý nástroj na mužské vzrušenie.

Pikantné varenie

Sobotňajší, alebo nedeľný. Variť obed nie je nič výnimočné. Lenže partner si môže všimnúť, že nemáte nohavičky. Alebo naopak také, čo sú super sexuálne. Varenie v podväzkoch? Určite bude súhlasiť. Varenie samo o sebe je pre muža vzrušujúca činnosť, ak sa správne okorení. Láska ide cez žalúdok a sem tam vedie aj do postele.

Zahrajte sa…

Spoločenským hrám sme zakývali v dospelosti na rozlúčku. Chyba. Sú nielen zábavou, ale vedia byť aj vzrušujúcim artiklom. Hra je vášeň, zábava, všetko, čo muž potrebuje k tomu, aby odhodil starosti a začal s vami myslieť na príjemné veci. Víťaz berie všetko, pamätáte?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #muž #erotika #dráždenie #vzrušenie

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...