Pst! Tieto tajnosti sú len pre uši najlepšej kamarátky

Máte v nej istotu? Je skvelé, že sa niekomu môžete zdôveriť aj so svojimi tajnosťami.

03.10.2014 09:00
kamarátky, ženy, káva Foto:
Viete jedna o druhej všetko?
debata

Ak ju máte, ste skutočne šťastná žena. Nie každý má totiž po svojom boku kamarátku, ktorej môže bez obáv povedať aj tie najtajnejšie informácie. A nie každý sa môže spoľahnúť, že si ich nechá pre seba. A tieto informácie patria skutočne výlučne do uší najlepšej kamarátky:

Skutočný bozk ste dostali až na vysokej

„To fakt?“ – zrejme zaznie z jej úst. Ale potom to vezme na vedomie a môžete jej s kľudným svedomím porozprávať, že na strednej škole ste boli typických škaredým káčatkom, o ktoré sa chlapci naozaj vôbec nezaujímali. Aj to, že ste kvôli tomu preplakali nejednu noc.

S vaším ex ste nikdy nezažili orgazmus

Hoci ste boli spolu vyše troch rokov, sex s ním bol, mierne povedané, vlažný. Navonok ste síce pôsobili ako zohratý a šťastný pár, no v posteli ste iba prežívali. A takéto veci ste veru nikomu nevešali na nos, len by vás ľutovali.

Namiesto víkendu u rodičov ste boli s milencom

Aj to sa vám vo vzťahu prihodilo. A musíte to niekomu povedať… Trápia vás výčitky svedomia, na druhej strane sa chcete podeliť o pikantné informácie. A iba u nej máte istotu, že skutočnosť, že ste podviedli vášho partnera, zostane „ako v hrobe“.

Rozmýšľate o rozchode

Vzťah vás už nenapĺňa a nikam sa neposúva. Partnera nemilujete, ste s ním len zo zvyku. A do oka vám navyše padol ktosi nový… Všetko s ňou dokážete v kľude prebrať a nájdete v nej svoju bútľavú vŕbu.

Vzťah na „jednu noc“ vám nijako nevadí

V čase single obdobia ste vyskúšali rôzne veci a táto bola jednou z nich. V bare vám padol do oka sympatický chlap, začali ste s ním flirtovať a noc zakončili uňho doma. A nestalo sa vám to raz…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dôvera #kamarátka #tajnosti

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...