Erotické hry do každej domácnosti

Hľadáte možnosť, ako osviežiť sexuálny život, neminúť veľa peňazí a prežiť nové zážitky? Máme pár tipov na ozvláštnenie klasického vyzliekania.

27.09.2014 10:30
susedka, krásna žena, krása Foto:
Prekvapte partnera ako atraktívna susedka.
debata (1)

Sexuálny zážitok a atmosféru totiž vedia ozvláštniť práve maličkosti. Tradičná cesta z teplákov do nohavičiek a plachiet je nudná klasika, ktorú treba spestriť, aby vás bavilo líhať si do postele aj stý, či tisíci raz.

Pani upratovačka

Víkendové upratovanie. Postrach každej ženy aj muža. Je však dôkazom, že aj tepláky, či domáce tričko sa môžu razom zmeniť na erotické lákadlo. Stačí, že si nedáte podprsenku, alebo nápadne bude jasné, že pod teplákmi ste naostro, prípadne máte výrazné sexi tango nohavičky. Zabudnite na drahé kostýmy slúžtičiek zo sex shopov. Ak chcete pritvrdiť, postačí aj mini sukňa a podpätky. Do upratovania sa partner bude priam hrnúť. Bude ho hnať testosterón a očakávaná odmena. Byť sexi totiž nie je o tom, čo máte práve oblečené, ale o tom, ako to nosíte, prezentujete a aké očakávania vzbudzujete. Koniec koncov, prečo sa nudiť v posteli aj pri upratovaní, keď ide spojiť príjemné s užitočným a okrem toho objaviť aj nové miesta a sexuálne polohy.

Mladá študentka

Čo majú mladé študentky oproti ženám po tridsiatke? Čo sa tela týka, nemajú príliš navyše. A predsa. Je to v ležérnom oblečení, kúsku naivity a obdivných očiach planúcich túžbou po skúsenosti. Zahrajte partnerovi malú koketu. Presne takú, ktorej hovoríte mrcha. Necudná, zvrhlá, malá študentka. Pokojne ňou môžete byť aj vy, veď vás nikto nevidí. Akurát partner a ten bude z takejto malej rodinnej zmeny a chuti po jeho vedomostiach naozaj nadšený.

Poddajná partnerka

Zaujať sa dá aj tým, že nič neurobíte. Neskutočné, aké je jednoduché stimulovať partnera. Choďte prvá večer do kúpeľne. Všetko urobte ako treba, ale záver bude v inej réžii. Nechajte sa iba tak. Napospas jeho chúťkam prehodená nahá cez plachtu. Rozkročte nohy, roztiahnite ruky. Dajte mu vyzývavou sexuálnou pózou najavo, že dnes hrá (na vás) prvé husle. Uvidíte, na akého sexuálneho virtuóza sa zmení behom sekundy. A pritom ste nič neurobili, iba ste ho odrovnali vyzývavosťou.

Atraktívna suseda

Vždy sa nejaká nájde. Suseda má pre chlapa zvláštnu príchuť ženy, ktorá je blízko i ďaleko. Poznajú sa, možno sem-tam zaiskria sympatie, ale to je tak všetko. Ostáva len skrytá túžba. Prekvapte ho ako atraktívna návšteva. Čo na tom, že bývate spolu, zahrajte tú úlohu na peknú susedu, čo si zabudla vajíčka, alebo na takú, čo potrebuje opraviť toaletu. Prípadne ho rovno vtiahnite do hry a prinúťte ho odísť z domu a zaklopať u vás akoby bol cudzí. Kostýmček v akom ho privítate je už vo vašej réžii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sexualita #intimity #erotické hry

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...