Ste single? Týchto ľudí by ste mali mať okolo seba

Ak ste práve bez chlapa, je skvelé mať vo svojej blízkosti týchto ľudí:

17.09.2014 15:00
priateľstvo, kamarátky Foto:
Je skvelé, že nie ste na svete sama.
debata (1)

Najlepšiu kamarátku

Presne tú, ktorú poznáte roky. Nikdy vás „nepodrazila“ a spoločne ste prežili víťazstvá aj pády. A môžete jej povedať všetko, s kľudným svedomím, že by to niekomu „vyzvonila“.

Mužského „parťáka“

Pozor, nie takého, s ktorým občas skončíte v posteli… Ale takého, ktorý vás vezme medzi svoju partiu, robí vám spoločnosť na svadbách sesterníc a ochotne vám vymení koleso na aute, keď máte defekt.

Dospelú kamarátku

Ide o osobu, ktorá má manžela, možno aj deti a má na veci väčšinou „dospelý“ názor. Nevoláte jej, keď riešite hlúposti, ale vždy vám dobre poradí, keď ide o naozaj dôležité veci. Môžete sa s ňou zodpovedne radiť o hypotéke, kúpe bytu alebo zmene zamestnania.

Sexi kolegu

Ak ste sama, je skvelé mať aspoň v práci chlapa, ktorý vám urobí deň v práci krajším. S ktorým si môžete dať rannú kávu a počas obeda s ním flirtovať vo firemnej reštaurácii.

Single kamarátku

Ak ste single, zrejme potrebujete niekoho, kto sa každý večer neponáhľa domov k rodinnému krbu. A takisto niekoho, u koho môžete zazvoniť aj neskoro večer a neokríkne vás so slovami, „prečo zvoníš, deti už spia“. A žúrovať samej sa vám zrejme takisto nechce.

Chápavú mamu

V nedeľu k nej „skočíte“ na obed a ona na stôl postaví vaše obľúbené jedlo. A medzi rečou spomenie, že ten pravý na vás ešte len čaká a že sa nemáte kam ponáhľať. Pri odchode vás objíme a na večeru vám zabalí niečo dobré pod zub.

Milý párik

Dvoch zaľúbených ľudí, vďaka ktorým viete, že existuje aj jednoduchá, nekomplikovaná láska, ktorá vyjde. A vďaka ktorým sa na ňu môžete tešiť.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #single #kolega #kamarát #pár

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...