Päť vecí, ktoré potrebuje partner počuť častejšie

Spoznajte slová, ktoré vylepšia vzťah, sex a z priemerného chlapa spravia „boha“.

10.09.2014 09:00
láska, vzťah, harmónia Foto:
Povedzte mu: „Ľúbim ťa!“.
debata

Žena môže byť čarodejka, ktorá si vyčaruje pána dokonalého vďaka pár zázračným formulkám. Nejde o mágiu ani zaklínadlá. Muži potrebujú niektoré veci vo vzťahu počúvať častejšie. Cez uši sa totiž viete dotknúť samotného srdca.

Robí váš život lepším

Nie je vyššia hodnota pre partnera ako fakt, že váš život obohatil viac ako rodičia, kamaráti, všetci ostatní, ktorí sú pre vás síce dôležití ako soľ, ale tým najdôležitejším je on. Muž vášho života. Len tak sa k nemu priviňte a poďakujte za to, že je s vami, že je pre vás. To vie aj tvrdého muža premeniť na chápavého a nežného partnera.

Povedzte mu o túžbe

Môžete ju vyjadriť tým, že pred ním rozkročíte svoje stehná, ale ide to aj slovom. Muž potrebuje počuť, že sa vám stále páči, že máte z neho motýle v bruchu, že je takým Adonisom vášho osobného života. Tieto slová majú aj druhotný efekt. Muž sa o seba viac stará. Muži, ktorým ženy nehovoria, akí sú pre nich príťažliví sa nakoniec aj menia na pupkatých hundrošov s naozaj minimálnou príťažlivosťou.

Čo priniesol do vášho života

Nájdite pozitíva, ktoré vám denno-denne dáva. Niečo, za čo ho môžete pochváliť. Za to, že je pri vás, keď sa ráno prebudíte. Muž potrebuje počuť o svojej výnimočnosti. Jeho postavenie alfa samca je v modernej dobe neustále atakované. Dajte mu postavenie lídra vášho srdca. Potom ho ani nenapadne, aby nebol vďačný za to, čo má doma a hľadal svoje skrachované postavenie chlapa niekde inde.

Ľúbim Ťa

Jednoduché, prosté, ľahké, úprimné a tak málo používané. Štebotali ste si ľúbim ťa ako dve hrdličky. Čo sa stalo rokmi? Tieto slová už akoby nepatrili do úst dvojice, ktorá má plnú hlavu povinností. Kedy naposledy ste povedali partnerovi, že ho ľúbite, milujete? Dvojice v dlhodobom zväzku si majú problém povedať: „Ľúbim ťa!“ Teda všetky tie, ktoré už vedľa seba len žijú a ich domovy zaplnila rutina miesto radosti a lásky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #komunikácia #túžba

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...