Príbeh: On ju využíval na sex, ona čakala...

Kto z koho? Aj tak by sa dal nazvať príbeh Paulíny a Fedora. Muža, ktorý mal 33 rokov a na rodinu stále nebol pripravený. A ženy, ktorej tikali biohodiny.

12.09.2014 17:00
milenci Foto:
Trpezlivosť ruže priniesla.
debata

Pomyslela si “konečne”, keď sa s ním spoznala na party u kamaráta. Mala rovných 33 rokov a v hlave jej cválali otrasné myšlienky a strachy o tom, že už azda nestihne otehotnieť. Už sa to asi nepodarí, veď keď len stretne nejaký objav, nejaký čas potrvá, kým ho spozná. Ako sa to všetko zomelie? Kedy to všetko stihnú, pýtala sa.

A odrazu to vyzeralo, že všetko sa akosi zariadilo a v jej živote je láska. Všetko bude mať určite rýchly priebeh, ako si to niekedy predstavovala. Načo by čakali, toto je predsa osud, vravela si. Lenže, to ešte netušila, že on s ňou má úplne iný zámer. Ako inteligentná žena spočiatku nechcela nastoliť tému dieťa. Sú spolu krátko. Potom jej to však nedalo. Naznačovať nechcela, povedala na rovinu. Chce potomka. Ak sa dá, čo najrýchlejšie.

On jej dal jasne najavo, že nechce nič iné a aby ju to tak nebolelo, obalil to do vety “musíme sa lepšie spoznať”. “Keby to bolo také jednoduché, nechať všetko na osud a venovať sa niečomu inému, jej svet by bol gombičkou. Takto iba čaká na to, či sa jedného dňa nepomýli. “Buď trpezlivá,” poradila jej jedna staršia pani podľa hesla “trpezlivosť ruže prináša”. Potom zahodila obavy, vrhla všetku energiu do práce a v jej živote sa vyskytli naraz dvaja muži. “Nechcela som ani jedného, ale bojovali tak statočne, že si to môj priateľ nemal šancu nevšimnúť. A to zrejme potreboval,” myslí si Paulína. Až vtedy mu totiž došlo, že má konkurenciu a že ak nepohne teraz “zadkom”, tak príbeh Paulína môže byť minulosťou.

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #sex #osud #biologické hodiny #konkurencia

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...