Chystáte sa na lov do baru?

Čo môžete očakávať od single "záťahu" v bare?

08.09.2014 15:00
rande, večera Foto:
Máte chuť niekoho si nájsť?
debata

Ste už nejaký čas sama a máte chuť sa s niekým zoznámiť. Čo môžete očakávať, ak sa vyberiete na „lov“ do baru?

Bar je skvelým a pre všetkých single obľúbeným miestom na zoznámenie sa. Ak nájdete taký, kde hrá navyše hudba a s pribúdajúcimi hodinami sa ľudia nebránia ani tancu, váš večer bude s najväčšou pravdepodobnosťou úspešný. je fajn, ak si vyrazíte ako skupinka dievčat. Spoliehať sa totiž len na jednu kamarátku sa nemusí vyplatiť.

Výhody lovu v bare?

Neformálna a uvoľnená atmosféra. Ak sa postavíte k tanečnému parketu s drinkom, môžete si byť istá, že vás niekto osloví. V bare sa veľmi ľahko flirtuje, o tanci ani nehovoriac. Konverzácia sa môže začať bez akejkoľvek prípravy či trápností. A keď vám nápadník nie je pochuti, jednoducho odtancujete preč. A hľadáte ďalej.

Nevýhody?

Ak sa do baru vyberiete s jednou kamarátkou, môže sa stať, že o ňu ktosi prejaví záujem skôr ako o vás. A vy následne zostanete sedieť opustená za vaším stolom, s vyplašeným či zúfalým pohľadom na tanečný parket. Niekedy môže byť práve hlasná hudba prekážkou spoznať niekoho, pretože prekrikovanie decibelov je jednoducho nad vaše sily. Pozor na „notorických“ zvádzačov, ktorých obľúbeným teritóriom sú práve bary s hudbou a tanečným parketom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bar #diskotéka #zoznámanie sa

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....