Rozchod či nová šanca? Buďte k sebe úprimná

Ak ste práve na križovatke a rozmýšľate, čo ďalej s vaším vzťahom, mali by ste si položiť aspoň tieto tri otázky:

04.09.2014 17:00
láska, rozchod, smútok, spálňa Foto:
Už ste pochopili, že tento vzťah nemá budúcnosť?
debata

Čo budúcnosť?

Vzťah môžete zachraňovať, ale aby nebola vaša snaha márna, položte si otázku: „Naozaj chcem s týmto mužom prežiť budúcnosť?“ Ak viete bez zaváhania povedať, že „áno“, pustite sa do toho. Ak však viete, že budúcnosť po boku tohto muža bude vždy plná napätia a nepokoja, vzťah ukončite. Akokoľvek vás bolí srdce, akokoľvek sa tomu bránite.

Môžem mu veriť?

Ak ste spolu niekoľko rokov a vždy bol vašou oporou, neničte vzťah kvôli jednému jeho „zakopnutiu“, nech už bolo akéhokoľvek charakteru. Odpúšťanie bude náročné, ale ak máte po boku muža, ktorý vás doteraz nesklamal a ktorému budete môcť ešte niekedy veriť, zabojujte. V opačnom prípade, je to vopred prehraný boj. Keď je nespoľahlivý, klame a podvádza, len ťažko ho „vyliečite“. Zložte si ružové okuliare plné nádeje a pozrite sa na váš vzťah realisticky.

Milujem ho vôbec?

Nebeží váš vzťah už len na zotrvačnosť? Je to z vašej strany ešte láska? Skúste byť úprimná… Chcete ho len preto, lebo ste naňho zvyknutá a nechcete zostať sama? Ak sa prikláňate k rozchodu a na tieto otázky neviete jednoznačne odpovedať, pravda je bolestivá. Láska je preč… Hoci s ľútosťou, ale musíte si priznať pravdu. Načo dávať „pokazenému“ vzťahu šancu, keď si svojimi citmi nie ste stopercentne istá?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #otázky #neistota #križovatka

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...