Správna starostlivosť o vagínu nie je len hygiena

Základy hygieny sú jedna vec. Udržať vagínu pružnú, elastickú, príťažlivú nie je len o umývaní.

03.09.2014 09:00
vagína, starostlivosť, žena, nahota, intimita Foto:
Je dôležité byť umytou a čistou, ale nič netreba preháňať. Vagína sa snaží udržať si vlastnú zdravú mikroflóru a kyslé prostredie.
debata

Každý partner ocení, ak k svojmu pohlaviu budete pristupovať ako k malému pokladu. Na pleť a tvár je každá žena citlivá, no čo sa týka priestoru medzi nohami, mnohé túto oblasť zanedbávajú. Vylepšite stav vašej vagíny, aby netrpela následkami starnutia, či zlej starostlivosti.

Kegelove cviky dvakrát denne

Treba si ich naordinovať a držať sa ich ako kliešť Kegelove cviky jednoducho patria k životu každej ženy. Vagína je tkanivo a jej pružnosť zaisťujú priľahlé svaly. Určite viete, čo sa stane s vašimi rukami ak budú neustále bez záťaže. Tukovité tkanivo vystrieda pekne tvarované kontúry. Tak je to aj s vagínou. Túto časť ženstva treba pravidelne posilňovať inak hrozí, že stratí elasticitu, pružnosť a s ňou aj schopnosť partnerovi spôsobiť excelentný zážitok. Pozor, nejde len o partnera, ale aj o vás. Nepružná vagína je najlepší spôsob, ako nemať orgazmus.

Vyhnite sa radikálnemu chudnutiu

Priberanie a chudnutie. Je to životný kolobeh mnohých žien. Pritom nie je vhodný pre telo ani pre vašu vagínu. Tá trpí neustálym kolísaním tukov aj hormónov, ktoré sa pri zmene stavovania vylučujú. Vďaka chudnutiu a priberaniu vagína prestáva byť prirodzene elastickou. No a to nehovoríme o stave, kedy okolie medzi vašimi nohami „ozdobia“ strie, či naopak kúsky opadnutej pokožky po intenzívnom chudnutí.

Majte sex pod kontrolou

Pravidelný sex vagíne veľmi pomôže. Lenže netreba byť iba pasívnym činiteľom a spoliehať sa, že partner sa o všetko postará. Vagíne prospieva, ak je žena v pozícii hore. Vtedy môže plne využiť vaginálne svaly na stiahnutie penisu v sebe. Vyskúšajte si pulzovanie, ktoré mužov privádza do siedmeho neba. V tejto pozícii budete mať vniknutie plne pod kontrolou. Ani si to neuvedomíte a správnym prístupom so zvýšenou milostnou aktivitou sa staráte o večnú mladosť vašej pošvy. Určite zaraďte polohu a systém „stláčania“ penisu na listinu cvikov aj milostných hier.

S hygienou to nepreháňajte

Je dôležité byť umytou a čistou, ale nič netreba preháňať. Vagína sa snaží udržať si vlastnú zdravú mikroflóru a kyslé prostredie. Existujú však ženy, ktoré majú pocit, že ju musia umývať aj trikrát denne a pomimo utierať rôznymi handričkami a obrúskami. V tomto prípade si koledujete o narušenie prirodzenej harmónie vo vašej pošve. Môže sa dostaviť poškodenie, trhlinky, začervenanie, narušenie sliznice a vysoká náchylnosť na infekcie. Nič pekné, ani príjemné a sex bude bolestivý, nepríjemný a môžete aj so zdravým partnerom trpieť na zvýšené riziká ochorení pošvy. Ak rešpektujete jej prirodzené vaginálne prostredie, bude zdravá, pekná, svieža a atraktívna.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hygiena #zdravie #starostlivosť #vagína #tvár #elasticita

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...