Trendy v nohavičkách. Aká úprava ochlpenia 'tam dole' letí?

V jednoduchosti je krása. O strihoch v dámskych nohavičkách to však už neplatí všeobecne.

31.08.2014 16:20
debata (5)
Ako si upraviť ochlpenie v rozkroku? Partnera... Foto: SHUTTERSTOCK
úprava - depilácia - ochlpenie - sukňa - nohy Ako si upraviť ochlpenie v rozkroku? Partnera môžete prekvapiť podľa najnovších trendov.

Brazílska epilácia bola hitom minulých rokov, no čoraz viac hladký rozkrok vytláčajú strihy, ktoré muži v posteli ocenia. Prekvapte partnera a vyrazte mu dych. Nech neocení iba vašu garderóbu, ale aj vhodné vychytávky na vašom ohanbí. Veď predsa nechcete ostať mimo módy…

Lolitka

Atraktívny strih, ktorý akoby napodobnil jemné páperie tínedžerky. Nie je ani príliš namáhavé dosiahnuť tento model. Stačí, ak necháte svoje pohlavie pár dní po vyholení nedotknuté. Jemné chĺpky začnú vyrastať a práve, keď sa začnú objavovať prvé kučierky ste trendy. Chĺpky ešte nie sú príliš dlhé, ale už ani tak krátke, aby partnera pri milovaní pichali, alebo zavadzali. Pre mnohých mužov je tento strih lákavý nielen svojim nádychom tínedžerských čias, ale aj istou naturálnosťou.

Brazílsky strih

Je stále trendy. Úplné vyholenie pohlavia už skrátka nikdy neopustí ženský rozkrok aj preto, že ho preferuje každá druhá nahá celebrita. Nehovoriac o modelkách, ktoré sa živia nahotou a muži chcú vidieť viac ako len husté zarastenie. Tento strih je sexi, mužov skutočne rozvášni pohľad na odhalenú vagínu. Je to azda to najlepšie na orálny sex aj erotický pohľad. Ale chce to zmenu. Aspoň niekedy je potrebné zvoliť aj inú formu uvítania pre partnera, keď vám stiahne nohavičky pod kolená.

Pásik

Kultivovaný a sexi. Pásik je atraktívny z viacerých dôvodov. Niektorým naznačuje symbol falusu, pre iného je to ako rovinka k rozkoši. Každý si pod pásikom na ohanbí predstaví niečo iné, ale jedno ostáva spoločné. Každý muž ho ocení, rád sa s ním pohrá a nikdy mu nebude vadiť, ak sa práve jeho úpravou zabavíte v kúpeľni.

Retro štýl

Môžete to skúsiť, ale zrejme až po lete. Do obývačiek sa vracia štýl vintage a zavítal aj na ženské rozkroky. Niekoľko žien už privítalo strih, ktorý strihom ani nie je a pripomína vizáž starých mám, ktoré ani netušili, čo je to žiletka. Prírodný prales, alebo nekultivovaný chumáčik ochlpenia. Je jedno ako ho nazvete. Budete čakať približne dva mesiace formovania a následne partnera ohúrite niečím, čo bolo bežné pred desiatkami a stovkami rokov, len akosi „vyhynulo“. Táto zmena nechutí každému, ale v rámci trendov nemusí byť zlou alternatívou.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #nohavičky #ochlpenie #holenie #rozkrok

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...