Chcete zlepšiť sex či výkon v práci? Tak sadajte na bicykel!

Cítite sa unavená, nervózna, máte pocit, že váš sexuálny život je biedny a rodina vám lezie na nervy. Jedno riešenie by tu mohlo byť. Bicykel!

27.08.2014 15:00
bicyklovanie - žena - radosť Foto:
Až 66 percent opýtaných uviedlo, že po tom, ako začali bicyklovať, sa im zlepšil vzťah či rodinný život.
debata

Áno, čítate správne. Bicyklovanie má toľko benefitov, že sa odrazí vo viacerých oblastiach nášho života. Tvrdí to aspoň prieskum, ktorý citoval britský Daily Mail a na ktorom sa zúčastnili 2500 pravidelných cyklistov vo Veľkej Británii.

Podľa výsledkov, ktoré vyplynuli z dotazníkov, si až 89 percent cyklistov myslí, že vďaka jazde na dvoch kolesách majú lepší život doma a radosť z rodiny. Reč bola o cyklistoch, ktorí na tomto dopravnom prostriedku cestujú do práce aj z práce. Cesta im vraj prečistí hlavu, zlikviduje pracovný stres a nervozitu a domov prichádzajú pokojnejší a nabití pozitívnou energiou.

Až 66 percent opýtaných uviedlo, že po tom, ako začali bicyklovať, sa im zlepšil vzťah či rodinný život. Bezmála 40 percent cyklistov tiež hovorí o vylepšení kondície a chuti na sexuálne aktivity.

Jazda na bicykli sa pozitívne prejavovala aj v profesii. Kým tretina opýtaných hovorí o tom, že práve na dvoch kolesách dostávajú najlepšie nápady na riešenie pracovných úloh, takmer polovica hovorí o tom, že energia z bicyklovania im zlepšuje šance na riešenie pracovných úloh ako takých.

Možno by si z tohto prieskumu mohli vziať príklad aj Slováci. Ale tiež predstavitelia miest a obcí, ktorí sa starajú o to, aby fungovali (či vôbec existovali) cyklistické chodníky a trate.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #prieskum #bicykel #rodina #vzťahy #zlepšenie #sexuálna aktivita

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....