Žijete sama? To je super!

Váš dom, váš hrad! Presne to platí, ak žijete sama. Čo vám môžu vaše zadané kamarátky závidieť?

27.08.2014 13:00
žena, tanec, radosť Foto:
A môžete si robiť, čo sa vám zachce.
debata

Uhorková maska, natáčky na vlasoch

S maskou sa nemusíte zatvárať na pol hodinu v kúpeľni a natáčky na vlasy si môžete dať kedykoľvek dostanete chuť na krásne vlny. Žiaden muž nie je nablízku, ktorý by nad týmito „zbytočnosťami“ iba krútil hlavou.

Romantický seriál každý večer

Váš obľúbený seriál nemusíte sledovať tajne, ani nie je potrebné bojovať o ovládač, keď na športovom programe práve beží niečo extrémne zaujímavé. Vy rozhodnete, čo si pozriete. A ak máte každý večer chuť na romantický seriál, tak si ho pozriete.

Obľúbené CD stále dookola

A navyše poriadne nahlas, aby ste si mohli zatancovať. Či skôr sa vyblázniť! Nemáte zábrany, môžete svoj tanec opakovať stále dookola. Teda, až kým neprídu klopať na vaše dvere nervózni susedia.

Módna prehliadka sa začína

Skriňu máte plnú a práve teraz máte chuť a čas vymýšľať extravagantné outfity. Rýchlo do toho! Navlečiete na seba všetko možné a už „strúhate“ jednu pózu za druhou. Zrkadlo to znesie, muž len ťažko!

Kamarátky vždy nablízku

Kedykoľvek pri vašich dverách zazvoní kamarátka, vaše dvere sú pre ňu otvorené. Môžete žúrovať, pozerať film alebo len tak klebetiť. Donekonečna. Žiaden muž netrieska dverami ani sa netvári znechutene, keď sa už tretiu hodinu smejete ako bláznivé.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dom #single #kamarátky #samota

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...