Sex v lese a jeho nástrahy! Ako sa im vyhnete?

Hubárska sezóna je v plnom prúde. Nejednu dvojicu zbieranie hríbov inšpiruje aj k inej prirodzenej aktivite.

21.08.2014 09:00
láska, vzťah, rande, les Foto:
Sex v lese si nenechajte ujsť.
debata

Neustále zohýnanie sa partnerky v mužovi evokuje prapôvodnú pozvánku na „párenie“. Sex v lese by rozhodne mal patriť do repertoáru každej mileneckej dvojice, ale aj tu platí: „Hlavne bezpečne!“

Nie je čas na milovanie

Ale rýchlovka je právom na mieste. Problém je, že nemusíte byť dostatočne pripravená. Preto sex lese treba okoreniť adekvátnou predohrou. Dotyky, láskanie, bozky, hladkanie na poprsí, či na penise. Spravte si z vychádzky maratón nežností a popri hľadaní pekných kúskov húb jedným očkom sondujte aj vhodné prostredie pre ešte príjemnejšie aktivity.

Nestraťte hlavu

Ani rovnováhu. Základom milovania v lese je výber vhodného miesta. Určite vás vášeň nedonúti oddať sa slasti priamo na turistickom chodníčku. No a práve tu je úskalie dobrého sexu. Treba zájsť kamsi vyššie, kde budete mať prehľad o dianí naokolo, no zároveň ostanete dostatočne skrytí. Mohutný strom je váš kamarát. Pozor, nájdite si stabilnú pozíciu, budete ju potrebovať. Konáre sú klzké, kamene neisté, stavte na plošinku, pretože na rad prichádzajú „lesné polohy“.

Polohy na túry

Tradičné to nebude. Milenci, ktorí les prijali ako príjemné letné osvieženie sexu sa zhodli na dvoch polohách, ktoré vám zabezpečia zážitok bez problémov. Oprite sa o strom, zdvihnite jednu nohu a nechajte partnera, aby do vás vkĺzol spredu. Zúžená vagína zaručí rýchly orgazmus a intenzívne pocity. Druhou top polohou je klasika odzadu. V prírode sa naozaj hodí odveká poloha obľúbená v celej živočíšnej ríši. Akoby stvorená do lesa.

Neľahnúť, nesadnúť, nevyzliekať

Tri základné obmedzenia, ktoré ak v lese dodržíte, užijete si bezpečný sex. V lese sú doma živočíchy a rastliny, ľudia sú hostia. Preto ležať a sedieť znamená, že si vás prídu pozrieť z blízka. V zápale vášne si nemusíte hneď všimnúť, čo po vás lezie. Kliešte, komáre, štípajúca háveď, navyše máte odkryté intímne miesta, ktoré sú vysoko prekrvené. Kontakt so zemou preto rozhodne obmedzte. Na veľké vyzliekanie tiež nie je priestor, ale vadí to? Veď nahí ste sa už toľkokrát videli. Nechajte tentoraz prehovoriť čistú živočíšnosť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie v prírode #nástrahy

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...