Čo je pre ženy v sexe dôležitejšie ako predohra?

Hovorí sa, že nežný prístup a dlhá predohra sú základom kvalitného uspokojenia. Nie je to pravda.

19.08.2014 09:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Umenie dosiahnuť orgazmus znamená zamerať sa na rozkoš vo vlastnej hlave.
debata

Na to, či prežijete najlepší sex života sa partnerove nadanie, genetika, veľkosť a obratnosť v polohách podpisujú v rozmedzí 10 – 20%. Pýtate sa, čo je ten zvyšok, ktorý robí sex dobrým, alebo zlým? Je to telo, ktoré nás v rozhodujúcej chvíli zradí, alebo podrží. Prirodzene teraz nehovoríme o mužskej erekcii.

Orgazmus začína v mozgu

Mozog je spúšťačom aj zdrojom orgazmu. Kto sa domnieval, že sú to pohlavné orgány, značne sa učil biológiu iba povrchne. Stimulácia pohlavia má za úlohu navnadiť mozog, aby sa dostal do stavu orgazmu. Teda manuálna stimulácia, súlož aj dotyky pri predohre, to je len pomocná barlička pre naštartovanie mozgovej aktivity. Ak nezapojíte hlavne myslenie, môžete stráviť v posteli s tým najlepším milencom na svete celé hodiny a orgazmus nepríde.

Sústreďte sa na sex, na nič iné

Umenie dosiahnuť orgazmus znamená, že sa v prvom rade zameriate na rozkoš vo vlastnej hlave. Nezačína sa predohrou, či naučenými rituálmi. Myslenie je zdrojom sexuálneho nabudenia a mozog je zodpovedný za to, či vás partner priťahuje, alebo nie. Sústreďte sa na sex sama, svoj mozog pripravte na zážitok z milovania, naštartujte túžbu, prežívajte každý dotyk a oddajte sa vášni. Potom bude parter len sprievodcom k vášmu orgazmu. Pretože tú hlavnú rolu pri snahe o dokonalý sex odohráte sama. Preto budete aj plne uspokojená.

Orgazmus príde vekom

Profesor Pascal De Sutter odhalil aj veľké tajomstvo, prečo ženy po tridsiatke dosahujú lepšie a intenzívnejšie orgazmy. Poznajú omnoho viac vlastné telo, sú stotožnené sami so sebou a pripravené život si užívať. Už ich netrápi tukový vankúšik, či jemná bodka celulitídy. Keď zhodia šaty, zhodia aj starosti a svoj mozog navnadia na sexuálnu vlnu. Už vytriezveli zo snáh o dokonalosť a prednosť pred škrupulami dajú sexuálnemu blahu. Našťastie po tomto veku sa mozog takmer každej ženy omnoho viac sústredí na slasti ako strachy a tak aj orgazmus začne prekvitať, ako čerstvo pohnojená záhradka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #orgazmus #predohra

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...