Príbeh: Nikdy spolu nechodili. Hneď spolu žili

Za to, že ho spoznala, vďačí starožitným šáločkám.

21.08.2014 17:00
pravý muž, za dverami Foto:
Stál tam on. Tak dlho očakávaný...
debata

Keď začala tridsaťročná Martina upratovať svoj byt a pivnicu, netušila, že jej to privedie do života aj nového človeka. Osudového muža. „Kamarátka mi poradila, aby som nejaké nepotrebné veci predala cez internet. Hoci je to piplačka, ona postupne predala staré veci, ktoré už nenosila a nevie ako, nazbieralo sa jej 500 eur. Za to si kúpila nový mobilný telefón.“ Martina sa rozhodla, že bude kráčať v jej šľapajách.

Odrazu sa jej všetko zdalo staré a nepotrebné. Ako prvý dala do aukcie starý fotoaparát, ktorý si priviezla ešte z Ameriky. Zapáčili sa jej „ľahko zarobené“ peniaze, tak ponúkla aj starožitné šáločky. A na tie sa chytil jej budúci pravý muž, na ktorého čakala celý život. Záujem o ne mala aj žena, v poslednej chvíli si to však rozmyslela. Na rad prišiel 35-ročný Miroslav. Neskôr jej spomínal, že sa mu až tak nepáčili. Záujem však mal o ženu, ktorá sa naňho usmievala z fotografie.

„Ponúkala ich za desať eur, čo je smiešna suma. Páčili sa mi aj šálky, mala také moja stará mama, takže nekupoval som zas nejakú úplnú zbytočnosť,“ prezrqadil Miroslav. Je však pravda, že od stretnutia veľa neočakával. „Rátal som s tým, že Martina môže byť zadaná, že sa jej nezapáčim, alebo, že sa jednoducho nestretneme, veď stať sa môže čokoľvek,“ skonštatoval. Všetko však dopadlo úplne inak.

„Nepamätám si, kedy sa mi tak rozklepali kolená. Myslím, že vtedy prvýkrát,“ prezradil zaľúbenec. Martina na tom bola podobne. Nohy sa jej síce nerozstriasli, no príchod Miroslava do jej života sprevádzalo rozbúchané srdiečko. „Onemela som. Spomenula som si v tej chvíli na tie ženy, ktoré vedia, že majú pri sebe toho pravého. A vedia to od prvej chvíle. Lebo také niečo som cítila aj ja. Bolo to veľmi intenzívne.“

Bolo jej trápne vziať od neho za šálky peniaze, no o to milšie bolo následné pozvanie na kávu, obed, grilovačku. Pokračovanie vraj bolo ešte zaujímavejšie, ako samotné zoznámenie. „My sme totiž spolu nechodili. My sme od druhého dňa spolu žili. Jednoducho, on u mňa prespal a už neodišiel,“ usmieva sa dnes pri spomienke na začiatky Martina.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #burza #pravý muž #osudové zoznámenie #šálky

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...