Konflikty na dovolenke? Mlčať je občas zlato

Vybrali ste sa po prvýkrát na dovolenku s novou kamarátkou a zatiaľ spolu viac ako neladíte?

12.08.2014 11:00
fotoaparát, dvojica Foto:
Možno, že stretnete nových ľudí...
debata

Snažte sa
Nech robíte, čo robíte, stále jej neulahodíte? Nuž, nie je vám čo závidieť, no aj tak majte na pamäti, že na túto dovolenku ste si dlho odkladali peniaze, ešte dlhšie ste sa na ňu tešili, a preto si ju teraz nepokazíte nejakými konfliktami. Tie na vás ešte čakajú v práci, keď sa budete prebúdzať zo spomienok a ľutovať, že ste si to neužili viac. Takže tu a teraz. Snažte sa.

Mlčte
Len čo ste si všimli, že kamarátka je konfliktnejšia, ako ste predpokladali, pre svoje dobro si radšej zakusnite do jazyka, akoby ste jej dávali jedno prirovnanie za druhým, jeden argument za druhým. Zvlášť, ak ste ju odhadli, že sa bude brániť a snažiť sa mať posledné slovo. Stiahnite sa do seba. Odíďte z miesta činu, choďte si zaplávať do mora alebo sa len tak prejsť. Jednoducho, tento konflikt je dobré predýchať. Možno jej dáte priestor, aby svoje slová oľutovala.

Odpojte sa
V prípade, že už je to neúnosné a vy musíte dovolenku s „kamarátkou“ dokopať do konca, jednoducho sa odpojte. Predtým, ako vstane, vyparte sa z domu a organizujte si dovolenku po svojej línii. Bez toho, aby ste niečo vysvetľovali. Máte šancu stretnúť nových ľudí, alebo byť len tak, sama so sebou. Čítať si knihu na pláži, slniť sa, prípadne si pospať. Veľa foťte, pretože na toto miesto sa tak skoro možno nedostanete. A čo najmenej myslite na svoju kamarátku. Aj tak si budete z dovolenky pamätať len to dobré.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #konflikt #kamarátka

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...