Čo potrebuje žena pri sexe vedieť o penise?

Žiadna príručka anatómie, ani informácie o tajných miestach mužských G bodov. Ide o fakty, ktoré by mala mať pri sexe na pamäti každá žena.

07.08.2014 09:00
láska, vzťah, milovanie Foto:
Nejde o to, aby ste mali čo najviac čísel, ale aby vám bolo skvele.
debata

Nielen pre partnerove dobro, ale paradoxne aj pre svoje vlastné. Mužský penis má totiž na sexuálne uspokojenie aj partnerský život omnoho väčší dopad, ako sa na prvý pohľad zdá.

Môže sa zlomiť

Nie je to kosť a predsa s môže zlomiť. Čo je to? Deti by hádali všetko možné, ale správna žena okamžite pozná odpoveď. Je to penis. Po sexuálnom vzrušení je pevný ako skala, ale stále dostatočne krehký. Tak k nemu treba pristupovať. Obvyklá nehoda je, keď vášnivé dosadnutie netrafí „do čierneho“ a penis narazí na lonovú kosť. Zlomenina penisu je najbolestivejšia zlomenina na mužskom tele. Penis napuchne, krv z toporivých teliesok sa rozleje a je potrebný okamžitý zásah lekára. Ani on však už často budúcu erekciu muža nevzkriesi. Preto opatrne pri vášni. Pri razantných dorážkach je lepšie držať sa pri zemi.

Rôzne typy erekcie

Nejde len o veľkosť. Ide o sklon, tvar, hrúbku, dokonca penisy sa líšia aj v spôsobe erekcie. Preto je potrebné sa tak trochu prispôsobiť. V tomto prípade je na ťahu žena, pretože jej vagína je omnoho ohybnejšia ako penis v stave rekcie. Niektorí muži dosahujú maximálne pravý uhol, iní majú úd v stave vzrušenia takmer pri bruchu. To treba zohľadniť pri polohách a pamätať, že muži s erekciou prudko do hora nedokážu dať penis niekedy ani do pravého uhla, aby to pre nich nebolo bolestivé. Niektoré polohy sú tak tabu. No nejde predsa o to, aby ste mali čo najviac čísel, ale o to, aby vám bolo skvele.

Penis scitlivie

Možno nemáte rada po milovaní okamžité odtiahnutie sa od seba. Pokojne si ostaňte v náručí a hladkajte sa, ale už sa nedotýkajte partnerovho penisu. Aspoň nie hneď. Po ejakulácii je nesmierne citlivý a dotyky, či dokonca bozkávanie môžu spôsobovať bolesť. Bežný muž nie je porno herec, ktorý celodennú erekciu udržiava preparátmi. Je to len človek, ktorého penis potrebuje po výkone náležitú regeneráciu.

Veľkosť neovplyvníte, iba polohu

Je zbytočné partnera nabádať, aby do vás vošiel hlbšie, prípadne vás dráždil v inom uhle. Jasné, že mu v začiatkoch sexuálneho života treba naznačiť, čo máte rada, ale potom si môžete byť istá, že robí čo môže. Niekedy to žiaľ nestačí. Svoj penis nezväčší, ani jeho tvar neovplyvní. Preto skúste miesto povzbudzovania a vyžadovania zmeny, skúsiť iné polohy. Na svete ich je preto nepreberné množstvo, aby každý pár bez ohľadu na genetiku našiel svoje potešenie. Smelo do bádania. Bude určite príjemné.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #penis #milovanie

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...