Prispôsobiť sa mu v sexe? Áno, či nie?

Vy chcete romantiku, on drsnejší sex. Vy ste na dlhé dotyky, on má najradšej polohy odzadu.

31.07.2014 07:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Je lepšie prekonávať predsudky a skúšať nové cesty so svojou láskou.
debata

Ste pokojnejšia duša, zato partner by s vami skúšal všetky možné polohy, aktivity a milostné dobrodružstvá. Aká je hranica prispôsobenia? Je dobré partnerovi vyhovieť v sexuálnej oblasti, alebo si stanoviť mantinely?

Rozdielny sexuálny apetít je ako kameň v topánke

Jednému z vás je milovanie každý deň málo, no ten druhý by si pokojne vystačil aj s nedeľným a sviatočným sexom? Máte problém. Aj dokonalý vzťah naruší rozdielna potreba sexuálneho vyžitia. Pozor, nie je to len o frikčných pohyboch. Sexuálne založení ľudia si milovanie spájajú s nehou, náklonnosťou, citovým zblížením a jeho odmietaním si pred ním privierate dvere aj k nehe a porozumeniu.

Zabudnite na prispôsobovanie

Plniť partnerove želania bez ohľadu na vaše potreby je chybou. Zároveň je rovnako zlou alternatívou riešiť vlastné potreby na úkor partnera. Zlatý stred nefunguje, ako vravia partneri, ktorí dokázali prežiť dlhé roky sexuálneho šťastia. Jedinou správnou možnosťou je hľadanie vzájomného uspokojenia. Zároveň viac sexu, nehy, lásky a rozkoší je príjemnejšie pre život ako ich odopieranie. Ak je partner žiadostivý, skúste sa s ním naladiť na jednu vlnu, iba si vypýtajte v sexe to, čo vám vyhovuje. Budete šťastní obaja a on vám tiež zaručene vyhovie.

Praktiky za hranicou?

Sexuálne hry by nemali stroskotať na predsudkoch a presvedčeniach. Jedinou zábranou medzi partnermi sú nepríjemné telesné pocity. Tie sú stopkou pre každého z vás, ale ak partnera posielate kade ľahšie iba preto, že vám niekto vtlačil do mysle, čo je v sexe v poriadku a čo už za hranicou, riskujete veľa. Je lepšie prekonávať predsudky a skúšať nové cesty so svojou láskou, ako mať mantinely v mysli. Pretože najhorší partner je neuspokojený partner. V rámci hraníc objavovania je lepšie vyhovieť partnerovi, pokiaľ nie je problémom bolesť, či nepohodlie. Keď však dvaja chcú, všetko sa dá prekonať. Partner vás bude za odmenu nosiť na rukách. Neveríte? Vyskúšajte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #sexuálne praktiky #milovanie

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...