Prvá večera, rande a potom koniec? Čo ženy fakt dokáže odradiť?

Muž so zdravým sebavedomím ženám imponuje, ale ak sa sebavedomie premení na aroganciu či dokonca drzosť, väčšina bežných žien zavelí spiatočku.

24.07.2014 17:00
Telefonovanie počas večera na prvom rande je... Foto:
Telefonovanie počas večera na prvom rande je veľmi odpodzujúce.
debata

Nedávny prieskum medzi britskými ženami zisťoval, čo je pre nežné pohlavie neprípustné na rande a čo sa stáva najčastejším dôvodom, že sa druhá schôdzka už nekoná. Ak je reč o stretnutí v reštaurácii či v kaviarni, takmer 86 percent žien uviedlo, že nevychované spôsoby pri stolovaní či komunikácii s personálom sú pre ne dôvod, aby chlapa „zazdili“.

Až 61 percent rozhodne neprivíta, ak im jedlo vyberie a objednáva muž. Viac ako polovici opýtaných dám tiež prekáža, ak potenciálny objekt ich záujmu hlasno je – mľaská, či chlípe.

Až tretina opýtaných (v tomto prípade mužov aj žien) by zrušila druhé rande, ak by sa na tom prvom ich proťajšok zabával s mobilným telefónom a písal esemesky a tiež by im prekážalo, keby si fotografoval jedlo. Komunikácia na sociálnej sieti je ešte odpudzujúcejšia. Po prvom rande by bola dôvodom pre bezmála polovicu opýtaných na zrušenie toho ďalšieho.

Pozor si tiež treba dávať na mieru vypitého alkoholu. A to, samozrejme platí pre ženy aj mužov. Priveľa alkoholu vydesí takmer polovicu opýtaných.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prieskum #rande #reštaurácie #večera #prekážky #odpudzujúce

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....