Príbeh: Konečne som sa cítila ako muž, ktorý získal

Keď prijali Šimona do firmy, Kláre trikrát sympatický nebol. Bol veľmi tichý a ešte raz taký hanblivý.

06.08.2014 15:00
kolega, kolegyňa Foto:
Hrala som hru, že ide o pracovné veci...
debata

Potom jej ho prišlo ľúto. „Povedala som si, že on tak veľmi málo rozpráva, že najskôr bude mať problém. Veď si tam nenájde žiadneho kamaráta,“ skonštatovala Klára, ktorá mala byť jedného dňa jeho nadriadenou. „Stala som sa teamleaderkou a zrazu bol podo mnou.“ Vtedy ho spoznala lepšie. A zistia, že sa ocitol na zlom mieste, že má na viac, že je neskutočne šikovný. Len má smolu. Je veľký introvert.

Kolegovia ho nemali radi, aj preto, že nič nerozprával. Ak niečo povedal, tak iba pracovne. Jeho súkromie bolo absolútne tabu. Strážil si ho niekedy možno až prehnane. Okrem iného si mnohí mysleli, že nie je na baby. „Myslela som si to aj ja. A to som si myslela, že viem odhadnúť,“ povedala Klára, ktorá, ani nevie ako, sa do svojho o sedem rokov mladšieho kolegu zamilovala.

„Začala som mu nenápadne četovať. Hrala som hru, že ide o pracovné veci, ale pomaly som zabŕdala aj do súkromných. Začal sa otvárať. Veľmi ma to bavilo. A potom sa konečne zamiloval do mňa aj on. To už stálo za to. Mala som pocit, že som oňho dlho bojovala, nevzdávala som sa a o to viac to neskôr chutilo. Konečne som sa cítila ako muž, ktorý miluje pocit, keď získa po dlhej dobe ženu…“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #ľútosť #kolega #firma

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...