Paleo sex! Užívajte si na klasický spôsob!

S pojmom paleo sa stretla už každá žena, ktorá chce byť štíhla. Paleo diéta už nie je žiadnou novinkou.

22.07.2014 09:00
Amazonka - sex - paleo Foto:
V praveku sa ženy amazonky stávali bojovníčkami. Nebol tak vôbec žiadny problém nájsť ženu, ktorá sa svojim drajvom a chovaním vyrovnala akémukoľvek mužovi.
debata (3)

Dnes to však nebude o diéte ale o sexe, ktorý nás vráti pár stoviek rokov do minulosti. Pozrieme sa na to najlepšie z pravekého sexu, čo sa určite hodí aj do modernej spálne.

Využite vône

Pach zohrával v prvotných spoločnostiach nesmierne silnú úlohu aj pri sexuálnom akte. Pochopiteľne, že nie je potrebné, aby ste sa sexuálnym radovánkam oddávali neosprchovaní. Naopak. Skúste sa umyť neparfumovaným mydlom. Pokožka tela nadobudne prirodzenú vôňu. Nebudete omámení parfumom a chémiou. Možno to bude chvíľu trvať, kým sa vám nos naučí rozoznávať vône partnera, pretože už je modernou dobou značne otupený. Časom sa však dostane do kondície a vy zistíte, že telo partnera produkuje dokonale voňavé esencie, ktoré stimulujú vzrušenie. Užite si sex, keď spálňu naplnia skutočné feromóny.

Pozícia amazonky

Rozhodne nejde o mýtickú bytosť, ale akýsi predobraz modernej dominy. V praveku sa ženy amazonky stávali bojovníčkami. Nebol tak vôbec žiadny problém nájsť ženu, ktorá sa svojim drajvom a chovaním vyrovnala akémukoľvek mužovi. Pre opačné pohlavie predstavovali do istej miery atraktívnu exotiku. V mužovi však stále tepe túžba, skúsiť aké je to s amazonkou. Skúsite byť občas lovkyňa, ktorá mu chytí hlavu, vsunie jazyk do pusy a nečakane mu rozopne zips na nohaviciach, aby uspokojila svoje pudy? Muži milujú ženy, ktoré vedia čo chcú a ak je to sexuálne uspokojenie, budú ešte radšej.

Využite moc prírody

Možno ste v posteli unudená a túžite po vzrušení. Divokejší a živší sex zaručí viac adrenalínu v tele muža. V praveku si ženy najviac užili po návrate spokojného lovca so zabitým mamutom. Testosterón mal na maxime a to sa prejavilo aj v posteli. Často trvali sexuálne aktivity naozaj tak dlho, že muž po ťažkom love zabudol aj spať. Určite partner nepôjde loviť večeru, ale stimulovať u neho zvýšenie testosterónu vie fyzická aktivita.

Športový výkon, silový tréning, turistika a hlavne pocit víťazstva. Aj taká maličkosť ako výhra v spoločenskej hre už zaručí lepší sex. Na druhej strane, asi nenájdete muža, ktorého porazíte v kartách a on bude mať chuť milovať sa s vami. Je to proste praveká schéma, ktorá pretrvala v mužskom DNA. Od dnes ju ale môžete efektívne využiť aj pre seba.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #sex #vôňa #paleo #prirodzenosť #amazonka

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...