Žena v znamení leva: Sentimentálna a elegantná

Levicu spoznať podľa toho, že má okolo seba záujem od mužov. A verte, nebolo ich v jej živote málo.

30.07.2014 15:00
znamenie leva, lev Foto:
Ilustračné foto.
debata

Možno v nových vzťahoch bude robiť neskutočne veľkú chybu. S radom nápadníkov sa ani náhodou nebude tajiť. Naopak, mylne si myslí, že čím ich bolo viac, tým viac ju bude nový objekt uznávať. Veľmi sa v tomto smere mýli.

Hovorí sa, že keď vstúpi do miestnosti človek v znamení leva, všetci okamžite spozornejú. Túto moc má aj žena narodená v druhej polovici júla a v prvej augustovej. Ostatné dievčatá s ňou nebudú stíhať a hrozí jej, že bude mať málo kamarátok. Jej kamarátstvam totiž hrozí krach z dôvodu závisti. Prečo sa tej levici vo všetkom tak darí. Prečo je taká silná a verí si?

Nezíska ju žiaden muž, ktorý hľadá oddanú gazdinkú. Ona priťahuje celkom iných mužov. Takých, čo chcú samostatnú a nezávislú ženu. Musí ju rešpektovať a uznávať. Ona bude zrejme vo vzťahu dominantná. Nič, čo ju doteraz bavilo, pre vzťah neobetuje. Prečo by aj? A, muž nemá šancu vlastniť ju.

Čo žena v znamení leva skutočne od muža „znáša“ a čím si ju tým pádom získa, sú darčeky a komplimenty. (Alebo komplimenty a darčeky). Keďže si je ale istá tým, že je výnimočná, očakáva, že k nej bude mať jej muž, ktorého si vybrala, výnimočný prístup. Nech je čo najtvorivejší a nech s ním nie je nuda. Také majú byť aj od neho komplimenty a tiež darčeky…

Aby sa do muža mohla zamilovať, musí sa presvedčiť o tom, že je dostatočne silný. Ona totiž nie je na slabochov. Ona sa narodila na to, aby sa od nej druhí učili. Ona sa narodila na to, aby ju druhí obdivovali. Tak sa o to, milí muži, pokúšajte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sentiment #lev #znamenie leva

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....