Sex vo vode? Ideálny na leto!

Potiť sa v rozohriatej spálni je často tak asexuálna predstava, že akúkoľvek myšlienku na sex rýchlo zapudíme.

21.07.2014 07:00
dovolenka - voda - more - nežnosti - sex Foto:
Ideálna je opustená zátoka. Myslite na to už pri výbere letnej dovolenky.
debata (1)

Pritom leto je obdobím odhalených kriviek opálených tiel a rastúceho libida. Preto je sex vo vode na mnoho spôsobov tá pravá letná alternatíva milostného života.

Sprcha

Nie je skutočne nič lepšie ako ranná osviežujúca sprcha. Azda už len sprcha, v rámci ktorej si ku dňu pripočítate aj jeden orgazmus. Sex v sprche je atraktívny hlavne preto, že sám v sebe nesie základ romantiky. V hotelovej kúpeľni, alebo pokojne aj doma. Nechajte telo osviežiť kvapkami vody. Pokojne chladnejšej, veď sa zohrejete. Pomalé umývanie, bozky, vodu môžete aj zastaviť. Najlepšie sú polohy odzadu a rovnako aj jazdecká ak necháte pustenú príjemne teplú vodu, aby partnera po čase nezačali oziabať kríže. Vyjdete zo sprchového kúta uspokojení aj osviežení.

Sex v mori

Ideálna je opustená zátoka. Myslite na to už pri výbere letnej dovolenky. Nie všetko sú len rušné centrá a animačné programy. Pokojná dovolenka pre tých, čo si radi oddýchnu mimo rušných centier nesie v sebe malé tajomstvo, ktoré poznajú len vyvolení. Je v tichých zákutiach, malých plážach, kde dokážete byť aj sami a oddávať sa vášni. Milovanie v mori je omnoho pohodlnejšie ako sex na pláži, či skalnatom pobreží. Aj dovolenka ďaleko od hlasných diskoték môže byť extrémne vzrušujúca.

Sex vo vani

Vynikajúca alternatíva, ako mať potešenie z vody aj v panelákovej kúpeľni. Na mieste je horúca vaňa s penou, ktorá pomaly chladne a to je čas, aby ste sa mierne zohriali. Osviežujúca epizóda, ktorá prospeje letnej sexuálnej sezóne.

Vášnivo, ale opatrne

Sexuálne radovánky vo vode sú lákavé, no netreba podceniť ostražitosť Voda je totiž nepriateľom prezervatívu. Narúša jeho štruktúru a skĺznutie je prakticky len otázkou času. Ďalšie nebezpečenstvo striehne v podobe tehotenstva. Voda spermie nelikviduje, práve naopak, niekedy môže uľahčiť ich cestu. Aby toho nebolo málo, asi netreba zdôrazňovať, že voda nechráni pred pohlavnými chorobami. Sex vo vani a vo vode je preto viac menej iba pre stabilné páry a nie letné lásky pri mori.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #leto #voda #more #sex

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...