Skvelé rande! No už sa neozval?

Cítili ste sa tak dobre, ako už dlho nie. Bolo to celé krásne, prejavoval vám náklonnosť, zabávali ste sa. No nič ďalej?

01.08.2014 15:00
neúspešné rande, rande, nešťastná žena Foto:
Zmizol skôr, ako ste ho stihli spoznať?
debata

Ak sa muž po z vášho pohľadu skvelom rande odmlčí, resp. už neozve, môže mať na to viac dôvodov. Dobrá rada znie: Dajte mu tri dni. Možno je len zmätený, keď si to celé zrekapituloval a potrebuje si to celé odležať v hlave. Vy sa mu v žiadnom prípade neozývajte. Tvárte sa, že to je vlatne všetko v poriadku tak, ako to je. Prečo by sa mal ozývať hneď? Robte si svoje veci a na rande, ktoré ste prežili, sa snažte nemyslieť. Urobili ste všetko, čo bolo vo vašich silách, pocit máte dobrý. To stačí.

V žiadnom prípade netrúchlite – za človekom, ktorého ste nestihli lepšie spoznať. Ešte sa nič neskončilo! Niektorým mužom to skrátka trvá dlhšie. Neviete, čo zažil v minulosti a čomu sa snaží tentokrát predísť. Vzťah je vážna vec a vojsť doň rýchlo a náhle tiež nie je ktoviečo. Vnímajte jeho odmlčanie ako výhodu – čas na premyslenie dáva aj vám, toto rande predsa nebolo len o ňom!

V prípade, že tri dni sú fuč a on stále mlčí, ak vám to pomôže, poplačte si. Stále nie je nič stratené, veď nešlo o aukciu, ktorá sa skončí o polnoci a každý muž je individualita. Možno vám pomôže scenár, ku ktorému by došlo, ak… Predstavte si to najhoršie, čo by ste zažiť nechceli. Predstavujte si, že toto bola situácia, ktorá vás mala posilniť. On vás mal niečo naučiť, možno prehodnotiť postup, akým ste išli naňho. V žiadnom prípade vám takéto nevydarené rande, ktoré sa ukazovalo ako vydarené, neznižuje hodnotu. Prestaňte sa teda ľutovať.

Druhých nepočúvajte, ak vám to nerobí dobre. Možno sa v takejto situácii vyroja kamarátky, ktoré vás budú chcieť vypočuť aj poľutovať, pretože, jasné, že ste si to nezaslúžili, no zaslúžite si okamžite náplasť. Vy však spravte to, čo cítite. Okrem toho, že ho začnete bombardovať esemeskami, máte všetko povolené. Ísť na neplánovanú dovolenku sama so sebou, vyplakať sa, zaryť sa hlbšie do práce. Opakujte si vetu, že predsa o nič nešlo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #rande #odmlka #nádejný partner

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...