Chcete netradičné rande? Nech sa páči

Čo je krajšie ako začínajúci sa vzťah? Ste plná očakávaní a predstavujete si verzie, ako to dopadne?

17.07.2014 15:00
rande, vzťah Foto:
Prvé rande nemusí byť nuda.
debata

Najlepšia rada znie: Nedajte na prvý dojem! Môže byť skreslený. Nielen preto, že ste očakávali niečo celkom iné. Prihliadajte aj na stres, v ktorom sa váš potenciálny partner ocitá. Berte všetko s rezervou. Ale teraz pekne po poriadku. Rande vás totiž ešte len čaká…

V žiadnom prípade ho nenavrhujte. Počkajte si. Ak sa chlapec, s ktorým si už dva týždne po nociach vypisujete, nemá k tomu, aby navrhol stretnutie, s veľkou pravdepodobnosťou za veľa nestojí. Ak ho nadškrtne, to už je o inom. Vtedy sa toho môžete elegantne chopiť a ukázať mu, že ste moderná žena. Áno, stretnime sa, nech znie vaša krátka no rozhodná odpoveď.

Ani čas nemusíte nechať naňho. V prípade termínu buďte „ženská“. Ak navrhne, že má čas len v piatok, odpovedzte, že vy máte v piatok program. Gentleman sa dámy opýta, kedy má čas, nechá ju, aby prišla s nápadom ako prvá. Urobte sa vzácnou už predtým, ako vás spozná! Zvedavosť nech teraz ide bokom. Toto je preventívne opatrenie do budúcna.

Posledné, no najdôležitejšie je miesto. Áno, pravdaže navrhne útulnú kaviareň, najlepšie svoju najobľúbenejšiu, prípadne niečo, čo nemá z domu ďaleko. Zmeňte to. Povedzte mu, že na káve predsa nič nezistíte. Budete sedieť pri malom presse, báť sa objednať čosi ďalšie, aby ste na úvod neboli príliš náročná a od stola vstanete len v prípade, že budete chcieť navštíviť toaletu.

Vymyslite niečo akčnejšie. Keďže vás musí spájať niečo viac ako písmenká, ktoré ste si doteraz vymenili a uznali ste, že debata sa kĺže ako po masle, určite ste zistili, aké má záľuby, akému športu sa venuje a podobne. Vyberte sa spolu venčiť psov, zahrať si squash, choďte sa spolu korčuľovať na hrádzu a porušte kvôli tomuto špeciálnemu rande aj diétu a objednajte si lahodnú klobásu. Budete svieža a spontánna, takýto úvod sa mu určite bude páčiť viac!

Určite ho nevystrašíte. Naopak, ak nie je zadubený, ocení vašu iniciatívu, z vymenovaných aktivít sa určite nevystraší. A v akcii si toho poviete o sebe viac ako za hodinu na nejakej káve. Smelo do toho! Ste iná, výnimočná, neopakovateľná, tak mu to povedzte takto.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #gentleman #prvé rande #očakávanie #prvý dojem #miesto stretnutia

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...