Málo vášne v spálni? Dostaňte ju aj do života

Vášnivejší a radostnejší život znamená aj lepší sexuálny apetít. Ako na to?

14.07.2014 11:00
sex, intimity, zvádzanie Foto:
Máte chuť na niečo nové?
debata

Neriaďte sa tým, čo je normálne

Len vy a váš partner môžete rozhodnúť o tom, čo vo vašom sexuálnom živote vyskúšate a čo nie. Zahoďte zábrany a experimentujte, ako sa vám páči. Neriaďte sa konvenciami a ak ste priveľmi konzervatívni či upätí, popustite aspoň trocha uzdu vašej fantázii. Uvidíte, že sa to vyplatí!

Robte to, čo vás teší

Nielen v spálni, ale aj počas dňa. Zamerajte sa malé radosti, ktoré vás „nakopnú“ a dodajú vám potrebný optimizmus a radosť. Objavujte vaše skryté možnosti a skúmajte ich s partnerom.

Žite zdravo

Ak ste neustále chorľavá, unavená a bez energie, len ťažko myslíte na spaľujúcu vášeň. Starajte sa o svoje telo aj o zdravie, pravidelne športuje. Ani neuveríte, koľko energie sa vám zrazu naleje do žíl.

Buďte krásna

Ak sa cítite sebavedomo, prejaví sa to aj na vašom správaní. Stanete sa odvážnejšou, partnera môžete skúsiť zvádzať, prejavovať mu nežnosti… Vaše telo sa stane pre vás potešením, ktorým sa rada pochválite.

Nechajte sa inšpirovať

Máte odvážnejšiu kamarátku, ktorá nemá problém rozprávať o jej intímnych skúsenostiach? Tak si ju vypočujte a možno nájdete v jej slovách čosi, čo môže aj vás inšpirovať. Netvárte sa neustále pohoršene či znechutene, ak vám kamarátka pošepká do ucha čosi „hriešne“. O intímnostiach sa dá baviť aj veselšie a ak vám neskôr prídu na um, kľudne ich využite v praxi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #vášeň #experiment #spálňa

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...