Opäť rozpadnutý vzťah! Zasa musíte začínať odznova

Nie je to prvý raz, čo ste po niekoľkých rokoch vo vzťahu opäť zostali sama.

11.07.2014 14:00
smútok, žena, trápenie Foto:
Každý rozchod raz prebolí...
debata

Opäť koniec! Rozpadnutý niekoľkoročný vzťah, zúfalé myšlienky a vnútorné presvedčenie, že váš život sa práve skončil. Všetko, čo ste si budovali a čo ste mali spoločné, je preč. Vaša istota, spoločná minulosť či budúcnosť, sa rozplynuli. Pozbierajte sa! Začať odznova sa dá kedykoľvek. A možno budete prekvapená, ako rýchlo sa spamätáte.

Smútok z rozchodu si naplno prežite. Máte na to nárok. Na všetky ťažké noci, uplakané rána, osamelé víkendy na balkóne či blúdenie po vašich spoločných obľúbených miestach. Doprajte si čas, aby ste sa vyplakali.

Láska je fuč a čím skôr to pochopíte, tým skôr môžete opäť začať normálne žiť. Iste, čaká vás práve obdobie single, ktoré ale vôbec nemusí byť až také márne. Postupne si nájdete nové aktivity či kamarátov, s ktorými budete tráviť váš voľný čas.

Možno vás čaká sťahovanie do nového bytu, v ktorom budete prvý raz v živote sama. Ale aj to môže byť krásne. Zariadite si ho podľa seba, môžete si doň pozývať, koho uznáte za vhodné. Ste svojou vlastnou paňou a podľa toho sa môžete správať. K tomu patrí aj poriadna dávka slobody, ktorú si môžete užiť.

Máte možnosť stáť výlučne na svojich nohách. Ťažšie začiatky vás iba posilnia a keď zvládnete všetko, na čo ste pred tým boli dvaja, zaplaví vás pocit hrdosti. Dokázali ste to! Žijete za svoje peniaze, ste sebestačná a máte všetko, čo potrebujete.

Poobzerajte sa okolo seba. Už nadišiel čas na nový vzťah? Ste pripravená do svojho života vpustiť novú lásku? Neponáhľajte sa, na druhej strane nehovorte „nie“ všetkým možnostiam. Verte tomu, že váš single čas sa jedného dňa skončí a vy budete ruka v ruke kráčať s vašou novou láskou mestom. A robiť si krásne plány.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #single #trápenie #štart

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....