Menej je viac, platí to aj v láske

Nebuďte neustále vo vzťahu "tá akčná" a šialene zamilovaná. Spomaľte a nechajte nejakú iniciatívu aj na partnera.

10.07.2014 16:00
nuda, pár, láska Foto:
Už to s partnerom nie je to čo kedysi?
debata

Aj vašej lásky môže byť zrazu priveľa až pomaly partnera omrzí. Menej je viac – zlaté pravidlo, ktoré platí aj vo vzťahu.

Stále spolu

To je prvá chyba, ktorej sa vo vzťahu môžete dopustiť. Ste len s ním, všetci ostatní sú zrazu zabudnutí. Nielenže sa to partnerovi nebude páčiť, ale začne byť podráždený, že musí kvôli vám neustále zanedbávať kamarátov. A priznajte si, zasa až toľko zábavy si spolu neužijete. Obaja si nechajte priestor na svoje koníčky a svojich priateľov.

Večné vyznávanie lásky

Ľúbite ho a dávate mu to najavo každú hodinu vášho života. Píšete sms-ky, posielate mejly, telefonujete… Ste posadnutá vyznaniami, ktorých je on už pomaly presýtený. Prestane sa tešiť na slová „ľúbim ťa“, pretože ich hovoríte v každej situácii. Aj v nevhodnej.

Veľa sexu, aj nudného

Veľa sexu vzťahu samozrejme neškodí, ale len vedy, ak ste si istá, že ide o sex vášnivý a spaľujúci. Každodenný „povinný“ sex, ktorý mu vlastne vy nanútite, už rozhodne nie je to, čo kedysi. Nuda v posteli môže prameniť aj z toho, že sexu je jednoducho „prejedený“. Nedovolíte mu prejaviť iniciatívu, pretože ju máte pevne v rukách práve vy. A výlučne vy.

Stále vymýšľate nejaký program

Len aby ste sa nenudili! Nedovolíte mu vydýchnuť, len tak preležať sobotu v posteli je pre vás nepredstaviteľné. Ste tá, ktorá neustále vyžaduje nejakú akciu, hoci on je „mŕtvy“ od únavy a chce jediné – chvíľu pokoja. Dajte mu vydýchnuť, urobte si program iba pre seba, nepotrebuje ho mať stále vedľa seba.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #únava #iniciatíva

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...