Čo muži na milovanej žene nenávidia?

Možno ide o príliš silné slová a určite platí, že milovať a nenávidieť súčasne sa nedá.

05.07.2014 08:00
láska, vzťah, problém Foto:
Muži nenávidia hrané prímerie.
debata

Sú však momenty, keď všetka láska ustúpi do úzadia a ostanú len blesky v očiach. Miluje vás celým srdcom a na celý život, ale sú okamihy, keď vie skutočne nenávidieť. Týchto chvíľ by prirodzene malo byť vo vzťahu čo najmenej, pretože vedia časom skorodovať lásku do tla. Čo teda muži aj na milovaných nenávidia?

Panovačnosť

Muži nikdy neporozumejú panovačným hrám nežného pokolenia. Maniere, pri ktorých musí byť všetko podľa vás sú tou najhoršou kapitolou ženstva. Málokedy pozeráme na potreby a záujmy druhého, keď sú tie naše ohrozené. Všetko sa však dá zahladiť aj dohodou miesto panovačných výstupov. Z tých majú muži zimomriavky.

Porovnávanie

„Kolegyni kúpil partner kvety a ty si mi dal na výročie iba pusu. Iný zobral kamarátku do kina a ty mňa na prechádzku.“ Priama výčitka, za ktorú by vám muži natlačili do úst handru, ako to robia krvilační únoscovia. Nie je to však len otvorená výčitka, čo dvíha mužom adrenalín, ale aj skryté náznaky, keď rozprávate zasnívane o inom mužovi, ktorý splnil žene jej sny. Vtedy by najradšej vraždili. V živote však platí, že všetko mať nemôžeme, ale aj to, že kto si neváži čo má, príde o všetko. Aj váš partner má mnoho vlastností, ktoré by vám iné závideli. Načo teda zbytočne jatriť vzťah jeho nedostatkami?

Obmedzovanie

Pozor na momenty, keď je muž v radostnom vytržení. Objaví novú dovolenkovú destináciu, chce zabehnúť na koncert s kamarátmi, akoby mal pätnásť, obdivuje plážovú ritku, alebo čokoľvek iné a prídete vy s plným priehrštím zákazov obmedzení a odporu. Radosť u muža strieda nesmierny hnev voči tomu, kto mu prekazí, alebo zakáže jeho chlapskú zábavku. Pozor na zmenu mužských emócií, obvykle sú tak silné, že hádka je za dverami.

Ženské hry

Ktorá ich nehrá? Keď nabijeme ženské zbrane a pálime nimi priamo do mužskej duše. Veta: „Nič mi nie je.“ Nerozprávanie sa, alebo tvárenie, že sa nič nedeje, ale doma je dusno. Muži nenávidia hrané prímerie. Radšej si vykričte nespokojnosť a vylejte zlosť do poslednej kvapky jedu. Muž, hoci spravil chybu si všetko uvedomí, oľutuje, chce napraviť, ale keď práve rozohráte šachovú partiu s jeho citmi a chcete ho nechať vytrápiť, vtedy pochybuje, či sa vlastne ospravedlňovať. Muži vás budú milovať, ak s nimi budete hrať s odkrytými kartami, všetko ostatné neprospieva vzájomnej láske.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #nenávisť #mužsko-ženské hry

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...