Žena v znamení raka: Trochu bláznivá, trochu smutná

Astrológovia ju charakterizujú ako trochu bláznivú, ale aj trochu smutnú. Každopádne, žena v znamení raka má fantáziu a presvedčí o tom každého.

09.07.2014 15:00
rak, znamenie raka Foto:
V znamení raka sú narodení ľudia v druhej júnovej polovici a v prvej júlovej.
debata (1)

Opatrná
Rozhodne k jej plusom patrí, že si šetriť. Nie je rozhadzovačná ako žena v znamení barana, ktorá sa drží hesla „peniaze vždy boli, takže aj budú“. Račica je opatrnejšia. So šetrivosťou ale súvisí skromnosť. Utratí napokon na dobrú vec, inak si však euro dvakrát obráti v dlani. Ale pozor! Ak jej bolo ublížené, neplače, nezúfa. Trpí po svojom. Vydá sa na nákupy. Vtedy sa jej ťažko ušetrené peniaze rozkotúľajú.

Nuda? Nehrozí
Nudiť sa s ňou žiaden muž nebude. Ona je totiž dosť zaujímavá spoločníčka. Ale odtiaľ-potiaľ. Žena v znamení raka neznáša kritiku viac ako ktorákoľvek iná žena v inom znamení. Pre výsmech v akejkoľvek podobe nemá pochopenie. Tadiaľto teda cesta určite nevedie! Na čo by sa tiež muž, ktorý ju chce zbaliť, mal pripraviť, je fakt, že je dosť váhavá. A paniku jej naháňa odmietnutie. Až do takej miery, že sa nikdy o muža nepokúša. Necháva všetko na ňom.

Neverí si
Spoznávacím znamením ženy v znamení Raka je aj to, že si neverí. Myšlienok v hlave, keď sa zaoberá vzťahmi, má až príliš. V čom by si bez obáv mohla veriť, no nerobí to, je varenie. Kto tedá hľadá gazdinku, určite ju v račici nájde. Pozor na city k nej. Až si ňou budete istý, hovorte jej hoci každý deň, že ju milujete. Ak to však tak nie je, nevyslovte to ani raz. A radšej sa s ňou rozíďte. Vraví sa, že s citmi raka sa nehodno zahrávať…

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie rak #šetrnosť #opatrnosť #gazdiná

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...