Prinúťte ho znovu sa do vás zamilovať!

Láska a zamilovanosť sú dva rozdielne city. Láska môže ostať po celý život. Ako je to však so zamilovanosťou?

04.07.2014 08:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Odpútajte sa od všetkého a priviňte sa k sebe.
debata

V období zamilovanosti život prežívate naplno už len tým, že ste spolu. Zamilovanosť skutočne trvá len pár mesiacov, ale dobrou správou je, že sa dá permanentne vyvolávať. Dokonca bez zmeny partnera. Ako keď zapnete automobilu turbo a zrazu je svet zasa o niečo krajší. Poradíme vám, ako na to!

Buďte jeho mačičkou

Zabudnite počas dňa, alebo víkendu na pragmatizmus a rutinu. Odpútajte sa od všetkého a priviňte sa k sebe. Spravte si program, ktorý prispôsobíte partnerovým potrebám a snom. Stačí tak málo a mnoho žien to nedokáže ani raz za čas. Muž sa vtedy do vás zamiluje. Rovnako intenzívne naštartujete jeho city, ako keď ste mu dali kedysi dávno prednosť pred všetkými ostatnými. Dajte mu prednosť opäť. Pred všetkým. Z jeho zamilovanosti vyťažíte aj vy.

Erotické slasti

Keď už to prvé zamilovanie vyprchá, je viac ako isté, že ste prežili omnoho viac ako len prvé milovanie. Na začiatku by sa ste nepovedali, že tento akt lásky sa môže stať tak obyčajným. Muži potrebujú k flashbacku zamilovanosti erotickú stimuláciu. Preto mu dajte erotickú hru. Prekvapte ho nahá, alebo ešte lepšie v jeho obľúbenej spodnej bielizni. Skúste striptíz, ktorý muži jednoducho milujú. Zvádzajte ho a dajte mu ochutnávať svoje vnady netradične.

Hladkajte mu ego

Nezáleží na tom za čo, ale hlavne dostatočne intenzívne. Za maličkosť? Nevadí. Veď ide o to, aby mal pocit, že je pre vás výnimočný. To je jediná možnosť, ako sa stať pre neho tou pravou a vyvolenou. Muži sú nesmierne ľahko čitateľní, ale je len na vás, či to využite vo svoj prospech alebo to využije iná. Pohladkať mužovi ego a dosadiť ho (aspoň z času na čas) na piedestál, vyvoláva silný pocit zamilovania do ženy, ktorá muža glorifikuje. Budete to vy do ktorej sa opätovne zamiluje, alebo dáte šancu inej?

Usmievajte sa

Je to dokázané. Ženy, ktoré sa na partnera často usmievajú, vedia len rozšírením kútikov vyvolať v jeho duši pocit, že je skutočne zamilovaný. Úsmev je cestou k šťastnejšiemu, pokojnejšiemu a láskyplnejšiemu partnerstvu. Takže koľko sa na seba mračíte, pozeráte nevýraznými pohľadmi a aký čas sa na seba usmievate? Prehodnoťte pomer v prospech úsmevu. Zmeny v zamilovanosti sa udejú doslova na počkanie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #intimity #zamilovanosť #erotika

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...