Mužské "úchylky", ktoré očakáva od partnerky

Neprejavia sa okamžite. Najprv je to vždy iba klasika, potom hľadanie nových polôh. Nakoniec z muža v náznakoch vylezie, že chce zmenu.

03.07.2014 08:30
sex, vzťah, intimty Foto:
Fetiš pre každého muža je silná žena, ktorá si ho vezme ako dezert.
debata

Nie partnerky, len postoja v posteli, aby mohol uspokojiť svoje „úchylky“. Pozor, vymeniť chlapa sa neoplatí, každý totiž túži spravidla po tom istom.

Študentka

Bez ohľadu na vek pre neho ostanú študentské časy naveky magické. Preto je veľmi atraktívne, ak si zopnete vlásky a na nohy dáte tenisky. Na chrbát školskú tašku stavíte na extra mini sukňu a preukážete trochu školáckej naivity. V Japonsku vznikli dokonca aj verejné domy, kde sa sústreďujú špeciálne na školské rekvizity. Pretože mnoho žien už zabudlo, aké to bolo chodiť do školy a mať vydraté kolená.

Šéfka so sexi pančuchami

Sú ich plné porno videá. Žien, ktoré si zavolajú na koberček poriadeného. Nebude pritom luxovať, ale sa trochu zodpovedať zo zanedbávania sexuálnych praktík. Oblečte sa do kostýmu, dajte samodržky alebo podväzky, ktoré budú zvodne vykúkať zo sukne. Fetiš pre každého muža je silná žena, ktorá si ho vezme do postele ako dezert. Bez opýtania, bez okolkov, iba preto, že je nadržaná a má v rukách jeho túžbu. K hre samozrejme treba aj správne polohy. Budete na ňom jazdiť, alebo mu poskytnete svoje lono odzadu, aby sa ho zmocnil podľa vašich príkazov.

Milovanie bez vyzliekania

Sexi kostýmčeky, nohavičky a ozdoby z trblietok, sieťok alebo hodvábu nevymysleli iba preto, aby partnera navnadili a dali ste si ich hneď dole. Nechajte si oblečenie aj pri sexe. Muža odjakživa fascinujú ženské šaty. Čím viac sexi, tým lepšie. Nechajte si sukničku a iba odtiahnite nohavičky. Alebo máte na sebe korzet a podpätky? Vyzuť sa pred vstupom do spálne je hrubá chyba. Doprajte partnerovi nielen potešenie z vášho tela, ale aj kúsok fetišistickej zábavky s vašou garderóbou.

Smer zakázané miesta

Zakázané ovocie. Tým ostanú muži posadnutí do konca života. Až sa zdá, že nemá význam dávať pred nich bariéru, ktorú by nemali prekročiť. V detstve skúšajú to, čo by nemali ako prvé. Máte na tele zakázané miesta? Presne tie si rád vychutná. Zároveň za najlepšie milenky považuje ženy, ktoré sa pri orálnom sexe neboja jazykom zájsť až k análnemu otvoru a dovolia to aj partnerovi. Každé tabu a novinka v sexuálnom živote, o ktorej počujú alebo čítajú, považujú za niečo, čo jednoducho musia skúsiť. Novinky v sexe sú pre každého chlapa silný fetiš. Príliš silný, aby sa zaobišiel bez nich.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #sexuálne techniky

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...