Flirt v lietadle? A s takým fešákom!

Super! V lietadle má miesto vedľa vás naozaj "kus". Ale ako s ním začať flirtovať?

03.07.2014 12:00
lietadlo, flirt, muž a žena Foto:
Flirt v oblakoch sa môže začať.
debata

To je ale výhra! V lietadle dostal sedadlo vedľa vás neskutočný fešák. A všetko nasvedčuje tomu, že podobne ako vy, aj on cestuje sám. Niekoľkohodinový let ponúka priam neskutočné možnosti flirtovania. Tak prečo ostať v úzadí, keď si môžete pobyt vo vzduchu spríjemniť? Ako na to?

Opýtajte sa, čo sú to za hory, nad ktorými práve letíte Je to skvelý prvý krok na prelomenie ľadov. Z jeho reakcie hneď vytušíte, či má o konverzáciu alebo flirt záujem. Ak sa k vám nakloní a začne vám ochone vysvetľovať, o aké pohorie ide a kde presne sa rozprestiera, môžete v príjemnej hre pokračovať.

Objednajte mu drink Bez trémy mu navrhnite, či by si s vami nedal pohár vína alebo koňaku. A môžete ho aj pozvať. Prečo by odmietol stráviť fajn hodinku konverzovaním ako v bare? Nemusíte mať strach, že by odmietol. A keďže letíte do rovnakej destinácie, môžete sa porozprávať práve o nej. Opýtajte sa ho na dobrú reštauráciu, možno vás do nej dokonca pozve na večeru. Nikdy neviete, čo sa stane…

A ide sa večerať! Romantika v oblakoch sa môže začať. Celkom vtipne môžete opäť rozprúdiť konverzáciu o jedle, gastronómii či zaujímavých destináciách, v ktorých ste sa dočkali skvelých gastronomických zážitkov. Keďže priestor je naozaj stiesnený, určite sa ho môžete „nenápadne“ dotknúť a následne sa s očarujúcim úsmevom ospravedlniť.

Letiskové rande Ak má let medzipristátie a obaja ste nútení stráviť pár hodín na letisku, môžete mu navrhnúť spoločné čakanie. A skončiť v príjemnom letiskovom bare, v prítmí a anonymite si vyskúšať, aké je to prežiť istý čas s tajomným cudzincom. Znie to ako z filmu, však?

A je tu finále! Prílet, vyzdvihnutie batožiny a hurá do neznáma! Ak vám bol spoločník neobyčajne sympatický, kľudne mu pri odchode ešte prezraďte vaše číslo mobilu s návrhom spoločnej kávy. Možno sa ozve a možno z toho niečo bude! Vyskúšať treba všetko.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #lietadlo #flirt #fešák

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...