Rýchlovky, ktoré vás budú baviť

Nájsť recept na dobrú rýchlovku nie je vôbec jednoduché. Uspokojivý sex potrebuje vzrušenie na oboch stranách a dostatok vzrušenia.

01.07.2014 08:30
sex, intimity, zvádzanie Foto:
Dráždite oblečením, ale v správnej chvíli zastavte jeho nadšenie.
debata

To stupňuje predohra, no v prípade rýchlovky na ňu jednoducho nie je čas. Vzrušenie prudké ako výbuch vulkánu rozohrajú len príbehy z milostného života, ktoré zabezpečia, že rýchlovka bude sviežou súčasťou vášho milostného života.

Hra na mačku a myš

Rýchlovka nie je iba prekvapenie, keď vás partner chytí za pás, vytiahne vám sukničku a bez prípravy do vás vnikne. Na rýchlovku sa môžete pripravovať dlhé hodiny. Zvádzať ho pohľadom. Dráždiť oblečením, ale v správnej chvíli zastaviť jeho nadšenie, že vás pomiluje. Hrajte sa s ním a sama tak budete stimulovať vlastnú túžbu. Partnera to bude baviť aj vtedy, keď bude tušiť o čo ide a keď konečne privolíte, bude to ako vodopád slasti.

Vyzliekanie? Načo?

Obľúbený scenár každej rýchlovky je sex prakticky bez vyzliekania. Ženy vzrušuje a muži ho milujú. Leto je dokonalé pre tento scenár. Nedajte si nohavičky, iba tak mu rozopnite rázporok a dajte mu pocítiť horúčosť vášho lona. Ešte lepšie je odhrnúť si nohavičky iba nabok. Aby videl, že ich máte počas celej súlože. Intenzívne to vzrušuje partnera, ktorý je zaťažený na bielizeň a ženské doplnky. Takúto rýchlovku si nenechá ujsť žiadny.

Kúsok násilia

Vie veľmi efektívne naštartovať vzrušenie. Chyťte partnera za vlasy, alebo nech je ten, čo vás trochu potiahne. Stlačte mu prsník, alebo vezmite jeho ruku a dajte si ju do nohavičiek. Využite moment prekvapenia. Na organizmus má dva vplyvy. Buď sa zľakne, alebo automaticky spustí vzrušenie. Ten druhý prípad je u zohraných partnerov skoro pravidlo. Bude vás baviť žiť s niekým, kto vás šokuje náhlym záujmom o sex. Šokovať môžete aj vy. Veď rýchlovky len tak popri práci utužujú vzťahy.

Dýchanie z úst do úst

Je to technika, ktorá sa dá kombinovať prakticky s každou vyššie uvedenou technikou. Postavíte sa k partnerovi, hlboko sa zahladíte do očí a vsuniete mu jazyk do pusy. Pery necháte otvorené a chvíľu sa nebozkávate. Pery sa môžu dotýkať, ale budete iba preciťovať, ako si vymieňate s partnerom dych a rukami sa navzájom hladkáte. Zrazu začnete cítiť chvenie, partnerovu erekciu, narastajúce vzrušenie. Neuhnite pohľadom a potom sa vášnivo pobozkajte. Postup zopakujte. Stačí pár minút a ste dokonale pripravená prijať jeho penis do seba. Technika je ako stvorená pre všetky, ktoré majú obavu, že pri rýchlovke nebudú dostatočne pripravené.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #rýchlovka #zvádzanie

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...