Šesť znakov, ktoré vám napovedia, aký bude v posteli

Zistiť, aký bude váš vyvolený v posteli, si vyžaduje osobnú skúsenosť. Ale naozaj je to tak? Nedá sa niečo aj predvídať?

30.06.2014 07:00
, Foto:
Ak muž vonia a vám je jeho vôňa príjemná, máte na dosah dobrého milenca.
debata

Určite áno. Sexuologička a novinárka Tracey Cox spísala zoznam bodov, ktoré by ste si mali na svojom objekte záujmu všímať už od prvého stretnutia. Dokážu totiž napovedať, čo môžete od neho očakávať, ak sa dostanete k intímnej chvíľke.

A o aké znaky teda ide?

Obhrýza si nechty

Hoci podobný zlozvyk nepôsobí pôvabne, vraj napovedá, že by chlap mohol byť dobrý milenec. Ľudia, ktorí si obhrýzajú nechty, sú totiž zväčša takí, ktorí sa snažia ísť za hranice svojich možností a nechýba im vášeň pre všetko, čo v živote robia.

Krásne vonia

Ak muž vonia a vám je jeho vôňa príjemná (nemyslíme teraz parfum, ale skôr prirodzený pach), máte na dosah dobrého milenca. Teda, dobrého pre vás. Čím lepšie vám vonia, tým väčšia zhoda môže medzi vami nastať.

Stojí vzpriamene

Neprekvapí vás asi, ak rovný postoj bude znakom vyrovnanosti a sebavedomia. Muži, ktorí sa nehrbia, ale chodia a stoja vzpriamene, majú potenciál milencov bez komplexov.

Živo gestikuluje

Ak muž pri komunikácii živo gestikuluje a používa ruky na dokreslenie svojich slov, podľa Coxovej ide o znak tvorivosti a originality v posteli.

Je závislý na svojom dennom režime

Ak nie je schopný vybočiť zo zaužívaného plánu a stresuje ho to, či znervózňuje, ak sa tak stane, môže ísť o roboticky konajúceho chlapa. V posteli bude skôr mechanický. Možno podá dobrý výkon, ale bude to dookola to isté.

Robí si žarty aj zo seba

Dobrý signál. Ak si muž dokáže urobiť vtip aj zo seba samého, značí to, že sa neberie až tak vážne. V posteli je to dobrý signál. Bude to skôr zábavné a otvorené nápadom a testovaniam nových techník.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #muž #sex #povaha #v posteli

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...