Spálňa zíva nudou, napätie stúpa

Na sexuálnu abstinenciu sa síce nezomiera, ale nepomáha ku kvalite života.

29.06.2014 08:00
sex, vzťah, problém Foto:
Ak sa vzdáte intímnych chvíľ môže trpieť psychicky i fyzicky.
debata

Keď nie je s kým, ide o úplne inú situáciu ako v prípade, že máte partnera.

Voľba, osud?

Najľahšie sa intímnych chvíľ vzdáte, ak je to vaše vlastné rozhodnutie, nech už máte akýkoľvek dôvod. Je to však prirodzená súčasť života a tak ju zákonite niečím nahrádzate. Ťažšie sa to darí vtedy, keď si človek nezvolil situáciu sám. Môže trpieť psychicky i fyzicky, zo zúfalstva stvárať hlúposti, na ktoré nie je hrdý a ničia jeho vzťahy, hodnoty, sebaúctu.

Alternatíva – práca, koníčky, priatelia?

Povinnosti, ale najmä činnosť, ktorá vás baví, dokáže zázraky. K tomu tí správni ľudia a vyliečia vás z depresie, vytiahnu aj z intímnych problémov. Prežijete, dokážete byť nad vecou, ale nevyhnete sa chvíľam, keď vám „zašibe“ pri pohľade na zaľúbený párik, pri presladenej romantike v tisícdielnom seriáli, alebo nad bestsellerom, v ktorom sa to najzaujímavejšie odohráva v spálni.

Chýba sex? Pozor na žiarlivosť!

Dotyky, pohladenie, neha, vášeň – zažili ste to a museli si od toho odvyknúť? Vždy sa nájde niečo, čo vám to pripomenie a aj bez toho sa telo i mozog ozve. Nedá pokoj najmä vtedy, keď máte vedľa seba partnera, voči ktorému to akosi ochladlo, možno je to i vzájomné. Nenechajte to tak, snažte sa prísť spolu s ním na prelomenie ľadov, inak vám hrozí naštrbenie dôvery, kríza vzťahu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #žiarlivosť #osud #alternatíva

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....