Túžime, žiarlime, milujeme i nenávidíme

City s nami robia divy a neraz nechápeme, o čo ide, keď túžime, žiarlime, milujeme i nenávidíme.

28.06.2014 17:00
láska, vzťah, problém Foto:
Niečo ste mali v pláne, ale nastal moment prekvapenia.
debata

Na začiatku to väčšinou vyzerá celkom nevinne, vieme čo chceme, ale odrazu je všetko inak…

Cieľ je jasný – ON

Všetky zmysly na neho zareagovali, chceli by sme sa k nemu dostať bližšie. Niekedy nás na taký objekt upozornia kamarátky, inokedy náhoda, alebo je jednoducho ťažko prehliadnuteľný. Ideme po ňom, lebo je pekný, sladký, zaujímavý. V tejto fáze ešte nie sme zmätené, chaos do života vnesie až jeho správanie a naše reakcie. Niečo sme mali v pláne, ale nastal moment prekvapenia a nastáva chvíľa pravdy.

O čom to celé je?

Keď sa realita vzdiali našej vízii, vytriezvieme (v tom lepšom prípade), prehodnocujeme situáciu. Zisťujeme, že náš „cukrík“ nechutí tak ako sme očakávali. Musíme si azda i priznať, že láska vyzerá inak. Jednoducho tu išlo len o zábavu, či pokus získať to, po čom sa nám zažiadalo. Hormóny, zaľúbenie, obdiv, snaha ukázať, že na to máme? Všetko možné sa tu snúbi, len nie city… Keď nás nabudúce chytí túžba po peknom vzťahu, skúsme to inak.

Udička hodená, úlovok nečakaný

Neraz si ani neuvedomíme cieľ a následky vlastného správania, z roztopaše hodíme udičku a úlovok nás šokuje. Niekedy sa z toho zrodí i hlbší vzťah, no takým šťastlivcom praje osud najmä vtedy, ak nejde o plánované akcie. A hlavne, ak sa zaľúbenci na nič nehrajú, neboja sa úprimnosti a to aj za cenu ukázania nedostatkov i omylov. Chce to snáď i zrelosť, no niekedy postačí chémia medzi dvoma ľuďmi, ktorej azda nikdy neporozumejú, ani sa nad ňou nezamýšľajú. Užívajú si krásne chvíle a vážia si ich, aj jeden druhého.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #žiarlivosť #túžba #city

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....