Komplexy v posteli majú smrteľné následky. Vyžeňte ich včas!

Zabiť lásku aj celý vzťah sa dá len tým, že odjakživa máte pocit veľkého zadku. Pozor na komplexy a neustále lamentovanie nad postavou.

28.06.2014 08:00
sex, vzťah, intimity Foto:
V posteli neriešte komplexy nazbierané z detstva.
debata

Nespokojnosť s vlastným telom plodí nespokojnosť so sexuálnym životom a ten ústí do sporov, hádok, zabitej lásky. Pritom ste mohli mať tak pekný vzťah, ale tie komplexy…

Muž ich ani nevidí

Muži sú lovci a ani by ich nenapadlo chodiť so ženou, z ktorej jednoducho necítia pnutie v trenírkach. To by si radšej spravili kurz majstra masturbácie, ako sa uspokojiť s niečím o čo nemajú jednoducho záujem. Takže ak po vás túži, rád vás vyzlieka a túžobne sa chce nahej dotýkať, nikdy ho neodháňajte od vašich problémových partií s odôvodnením, že sa necítite atraktívna. Veď na to posudzovanie je on. Je to akoby ste dieťaťu brali jeho obľúbenú hračku s odôvodnením, že vám sa nepáči. Reakcie budú podobné.

Komplexy ochladzujú vzťahy

Vy sa pred partnerom bojíte naplno uvoľniť a sama mu do hlavy posielate chrobáky o tom, že nie ste tak krásna, ako vás vidí. Nakoniec ho presvedčíte a ochladne jeho vzťah k vášmu telu, sexu aj vzťahu. Pretože mu jednoducho neveríte, že sa mu páčite. Ak mu neveríte v tomto, prečo by ste mali v inom a prečo by on koniec – koncov mal veriť vám. Takáto je podvedomá schéma myslenia mužov v oblasti ženských komplexov.

Prídete o orgazmus

Mnoho žien má komplexy. Mnoho žien sa súčasne s tým sťažuje, že im sex neprináša adekvátne uspokojenie. Podľa amerických výskumov je v tom priama úmernosť. Čím viac komplexov o to vaša myseľ pracuje komplikovanejšie a uvoľnenie pri sexe jednoducho nehrozí. Pritom ono jediné je zárukou, že do vášho tela vstúpi orgazmus.

Pocit nedostatku

Muž ako prvé nebude vidieť to, že niekde sa na tele objavili strie, jamka celulitídy, alebo máte objemnejšie stehná v porovnaní s Claudiou Schiffer. On bude vidieť niečo celkom iné. Že kvôli nim prichádza o spontánnosť, pózy a polohy, ktoré iné ženy svojim partnerom rady predvedú. Že prichádza o potešenie, ktoré mu odopierate iba preto, že máte na seba príliš prísny meter. To partnera zabije omnoho skôr ako skutočný stav veci.

Zabudnite na všetko

Nečítajte recepty ako schudnúť, vylepšiť si postavu, alebo sa snažiť pomaly zbavovať vlastných komplexov nazbieraných od detstva. Jedinou možnosťou je na všetky zabudnúť. Okamžite, razantne a hneď uvidíte ako partner pri vás pookreje, keď dostane partnerku bez chýb, hoci nie dokonalú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #orgazmus #komplexy

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....