Sexuálne slasti, na ktoré muži nedajú dopustiť!

Sex a skvelý sex sú od seba omnoho ďalej, ako sa môže javiť. Klasická súlož ľahko skĺzne k povinnosti.

26.06.2014 08:30
sex, vzťah, intimity Foto:
Silonky samodržky používajte aj v posteli.
debata

Vtedy nikdy nedosiahnete kvality skutočnej radosti z milovania a pochopiteľne ani ich neviete priniesť. Využite telo muža na maximum a prineste mu kráľovské potešenie. Aspoň občas za odmenu.

Hladkanie silónom

Silón je unikátny výrobok. Pre ženy a ich nohy vysoko praktický, pre mužov zas rozkošnícky a estetický. Každého muža nesmierne poteší pohladenie od ženy, no pohladenie v silonovej pančuške ho privedie do stavu beztiaže. Partner vám bude vďačný, ak silonky a samodržky použijete aj v posteli. Na hociktorú časť tela, ale dráždiť mu priamo penis pomocou nôh v pančuche, to je skutočný vrchol slasti.

Masáž prostaty

Nie je to obvyklá technika a sami muži na ňu nepristúpia vždy s radosťou. Do oblasti konečníka si málo kto rád pustí svoju milovanú, no po intenzívnej hygiene môžete experimentovať do sýtosti. Odvážne ženy vedia partnerovi pri orálnom sexe zájsť až k análnemu otvoru jazykom. Týmto si ho doslova rozvaríte. Potom už len jemne prstom skúsiť dráždenie prostaty a svojmu partnerovi uštedríte lekciu zo skutočného triumfu sexuálnych radostí.

Vychutnávanie

Sex je o priestore a vás dvoch. Muži milujú, ak môžu telo ženy zasypávať bozkami. Keď mu hlasom a prejavmi tela dávate najavo, ako vás teší kontakt s ním. Pozor, muži majú veľmi výkonný sonar, ktorý okamžite pochopí, ako na tom vnútorne ste. Či sa oddávate rozkoši, alebo ju iba predstierate. Nechajte nahé telo napospas partnerovi. Dovoľte mu vychutnávať si ho a dajte mu nadšenie. Áno, aj tak málo stačí k mužskej radosti.

Sex v nohavičkách

Dovolí im to máloktorá, no tá slasť za trochu nepohodlia občas stojí. Nechajte si nohavičky na sebe počas celej predohry a keď do vás bude chcieť vstúpiť, iba si ich odhrňte nabok. Partnera vie erotická bielizeň nesmierne stimulovať. Tým, že si ju nevyzlečiete ste nesmierne atraktívna a on sem-tam na penise okrem vašej vagíny zacíti aj dotyk čipkovanej látky. Žiadny muž nepohrdne ženou, ktorá si nedá dole nohavičky, ale v správnej chvíli si ich odhrnie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #sexuálne praktiky #milovanie #vášeň

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...