Tušíte to najotrasnejšie? Vystopujte ho!

Možno ste mu našli podozrivé esemesky v mobile. Dopočuli ste sa niečo, alebo sa "len" ozvala vaša intuícia. Nič nenechajte na náhodu.

30.06.2014 14:00
špehovanie, prenasledovanie, nevera, podozrenie Foto:
Ilustračné foto.
debata

Ak ešte len tušíte, no nemáte dôkaz o tom, že vo vašom vzťahu ste traja, urobte patričné opatrenia. Ak nad tým mávnete rukou, pravda vás dobehne. A neskôr môže oveľa viac bolieť. Ak teda predýchate prvotný šok, zdôverte sa s tým svojej najlepšej kamarátke. Padne vám dobre, že sa s takým obrovským problémom nebudete dusiť sama.

Vypočujte si, čo vám navrhuje. Najlepšie by však bolo, ak by ste sa teraz snažili pozrieť sa pravde do očí. Musíte predsa vedieť, na čom ste. Ešte predtým, ako sa ho na to spýtate (s veľkou pravdepodobnosťou by zatĺkal), choďte ho špehovať. Vyberte sa s priateľkou na obed do lokality, kde partner pracuje, alebo sa „obšmietajte“ večer v blízkosti krčmy, kam ide s kamarátmi na pivo. Spočiatku sa snažte byť nenápadná, no oči majte na stopkách.

Ak zistíte, že ste sa, žiaľ, nemýlili, nasleduje to najťažšie. Spýtajte sa ho na to! Kto je tá žena, ktorá ti robila dnes spoločnosť? Aby ste to mali najjasnejšie a dozvedeli sa to, čo chcete počuť, čiže pravdu, pripravte sa na to. Klamárovi vraj treba pozerať priamo do očí. Položte mu túto otázku nečakane – napríklad v debate o umývaní riadu. No pozerajte mu pritom do očí.

Zachovajte sa podľa okolností. Možno, že o nič nešlo a vy mu uveríte. Možno, že uveríte verzii, že ste ho v ostatnom čase tak trochu zanedbávali. A možno, že vás táto nevera prebudí, pretože, jednoducho, k sebe nepatríte a je na čase sa rozísť. Všetko je vo hviezdach. Aby ste sa ocitli v tomto bode, musíte si byť na čistom, ako to s vami dvoma je…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #špehovanie #rozchod #nevera #stopovanie

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...