Poznáte zákony sexuálnej príťažlivosti?

Vo svete fungujeme vďaka tomu, že poznáme fyzikálne pravidlá. Bez ohľadu na známky z fyziky vieme, čo vo svete bude fungovať a čo je len fantázia.

21.06.2014 08:00
drsný muž, macho, sexualita Foto:
Sex a partnerstvo podľa zákonov prírody nemusia nutne ladiť.
debata

V sex často hráme na náhodu a potom sa čudujeme, že to nefunguje, alebo škrípe. Poznať pravidlá sexuálnej príťažlivosti je základná investícia do (milostného) života.

Zákon potenia

Pot sám o sebe sa snažíme čo najviac eliminovať. Chyba. Jeden zo zákonov dobrého sexu hovorí, že milovanie nám chutí v prípade, že pot partnera nás dostáva do skutočnej milostnej extázy. On je dôvod, prečo rovnaké pohyby aj miesta s rôznymi partnermi vyvolávajú rozličné pocity. Pri milovaní je zvýšená produkcia potu práve preto, aby nás pach milenca doslova burcoval. Súvisí to s fyziológiou a genetikou. Podľa čuchu totiž rozlišujeme genetický vzorec a imunitnú vzorec človeka, s ktorým by bolo zdravé potomstvo. Ak zacítime tú pravú výbavu, sex je neskutočne dobrý. Preto si „nevoňajú“ súrodenci a niektorí muži vás osprchovaní rozochvejú v kolenách, len čo okolo vás prejdú. Zákon dobrého sexu je voňať si.

Telesná proporcia

Veľkosť mužského penisu je zanedbateľná v porovnaní s tým, ako to bude škrípať, ak v posteli nezladíte vaše telá. Tu platí, že vrana k vrane sadá a v prípade iba malých výškových rozdielov si môže dvojica naozaj užiť takmer všetky sexuálne polohy. Zákony dobrého sexu stoja na telesnom rozpoložení. Vyššie ženy s menšími muži pri milovaní nedosahujú rovnaké kvality. Ide o pocit odovzdania, ochrany a zmocnenia sa. To jednoducho menší muži partnerke dať nemôžu, hoc by pri ich prirodzení hanbou zbledli aj černosi.

S antikoncepciu prichádzate o rozkoš

Hormonálna antikoncepcia je bezpečná a radosť zo sexu zdvojnásobí istotou, že sa nestanete mama, ale daň je dosť vysoká. Odbúrava sexuálnu žiadostivosť. Je takmer isté, že s nábehom na hormonálnu antikoncepciu prídete o prirodzenú sexuálnu túžbu, alebo aspoň časť z nej. Preto je vhodné ju neustále stimulovať, aby ste v konečnom dôsledku hormóny aj využili. Zákony hovoria jasne. Čím viac hormónov, tým menej sexuálnej túžby a partner vás bude menej priťahovať.

Drsný chlapec bude vždy v kurze

Nebráňte sa tomu, že vás budú priťahovať zlí chlapci, hoci rodinu si radšej založíte s praktikom, čo nosí mierne bruško. Z drsných mužov srší testosterón a vtedy stačí, že ho iba zavoniate a máte chuť na sexuálne radovánky. Sex a partnerstvo podľa zákonov prírody nemusia nutne ladiť. Príroda si totiž dáva záležať predovšetkým na zachovaní rodu a vernosť nie je práve jej najsilnejšia stránka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #rozkoš #sexuálna príťažlivosť

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...