Neberte rozchod tak vážne, nie je to katastrofa

Rozchod vám môže otvoriť dvere, ktoré boli pred vami dlho zatvorené. Tak nesmúťte!

23.06.2014 14:00
Choďte za tým všetkým, táto cesta vás určite... Foto:
Koniec trápeniam, začnite žiť!
debata

Kto by rozchod nezažil…Iste, za príjemný zážitok sa označiť nedá, na druhej strane ho nemusíte brať ako „koniec sveta“. Práve naopak, rozchod vám môže otvoriť mnohé dvere, ktoré boli doteraz pred vami zatvorené.

Šialená „žúrka“ s kamarátkami? Usporiadajte ju čo najskôr. A rovno u vás doma. Komu by to vadilo? Pozvite si naozaj len také, ktoré máte rada a ktoré sa dokážu skvelo baviť. Pripravte pohostenie, namiešajte drinky a párty sa môže začať. Spomínate si vôbec, kedy ste niečo také usporiadali? Možno niekedy na „výške“. A pritom vrátiť sa občas späť môže byť príjemné, veselé a osviežujúce. Prekročte hranice a zabavte sa tak, ako sa na „single babu“ patrí.

Okamžitý odchod do Berlína? Víkend v Londýne či Amsterdame? Prečo nie? Nemusíte sa nikoho pýtať, dolaďovať termíny ani šetriť na spoločné auto či novú sedačku. Iba zbaliť pár vecí a letieť. A v cudzej metropole si vyrazte do mesta, spoznajte príjemných ľudí a komunikujte. Otvorte si nové obzory, odpovedajte na komplimenty od cudzincov a vymeňte si mejlové adresy… Ani neviete, kde môžete natrafiť na novú lásku.

Stretli ste starú lásku zo základnej školy? Slovo dalo slovo a máte pozvanie na večeru. A vy na ňu môžete ísť s čistým svedomím a s radosťou. Ste predsa single a tak si užívate život. Bez zábran, len so sladkým očakávaním, ako to všetko dopadne. Flirtujete, doberáte sa, spomínate. A záver večera je už vo vašej réžii.

Robte si plány. A možno aj šialené. A snažte sa, aby sa stali skutočnosťou. Zaberie vám to kopec času a myšlienky na „tragédie“ života sa nebudú ozývať tak často. Obklopte sa veselými ľuďmi, spoznávajte nových a buďte priateľská. Neodmietajte pozvania na zaujímavé akcie a dovoľte ľuďom, aby vás spoznali.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #partner #kamarátky #výlet

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...