Päť tipov na okorenenie sexuálneho života

Premýšľate, ako si okoreniť sex, ktorý chtiac-nechtiac mieri k rutine? Niektoré možnosti ležia priamo pred vami a sú jednoduché ako facka.

18.06.2014 09:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Oddajte sa sexu na mieste, kde by ste to kedysi považovali za tabu.
debata

Nič nestoja, nie sú náročné, tak prečo si s nimi neochutiť posteľné scény?

Hudba

Hudba je veľmi významným prvkom v živote človeka. Vie stimulovať náladu aj vytvárať atmosféru. Moc pomalých slaďákov pozná každá žena. S nimi sa však hudobný potenciál sexuality nevyčerpáva. Pridajte trochu basov a skúste niečo tanečnejšie. Rytmickejší a divokejší sex sa dá užiť aj pri disko hitoch. Tvrdá hudba zasa dobre znie, ak máte chuť vyskúšať niečo divokejšie. Netreba ani príliš meniť techniku. Tým, že si pustíte do uší tú správnu hudbu, okamžite vás naladí a sex bude zaujímavejší, akýsi inakší. Netreba s týmto vylepšením dlho otáľať.

Netradičná návšteva

Oddajte sa sexu na mieste, kde by ste to kedysi považovali za tabu. U rodičov, na návšteve, v kine. Niekde, kde bude samotná atmosféra zdrojom nových pocitov. Nejde v prvom rade o uspokojenie, ale o naštartovanie vášne. Milenci po celom svete hovoria, že podobný experiment nesmierne stimuluje fantáziu a už len samotná spomienka na takýto zážitok v oboch vyvoláva túžbu po opätovnom milovaní.

Vôňa

Nová vôňa znamená nové korenie. Infiltrujte do života aromatické oleje. Rovnako dobre poslúži aj nový parfum, či voňavka. Nie je žiadne tajomstvo, že čuch má na výber partnera aj sexuálne uspokojenie nezanedbateľný efekt. Zaexperimentujte s nosmi a objavte nepoznané.

Deň plný nahoty

Ide leto a teplých dní bude na rozdávanie. Samým vám dobre padne spraviť si nuda deň plný zábavy. Neoblečte si ráno šaty. Ostaňte doma. Upratujte, navarte si, robte všetko ako obvykle. No tie pohľady na nahé telo v neobvyklých pózach a činnostiach vás budú nesmierne lákať a užijete si počas dňa plné priehrštie dobrodružstiev. Ak sa vrátite zasa k oblečeniu, v pamäti vám zostanú obrazy nahého partnera. Niektoré činnosti vyvolajú spomienky a vy sa znovu pustíte do vyzliekania a milovania.

Kúpte si erotickú hračku

Chlapci sa nesmierne radi hrajú. No ani ženy za nimi nezaostávajú. Zaobstarajte si z času na čas do postele novú hračku. Uvidíte ako vám rozžiari oči a sex bude zasa o niečo viac zábavnejší.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #milovanie #rutina

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...