Čo s facebookovým statusom? Vo vzťahu, vydatá či single?

Trápi vás, čo si uvediete na facebook a hlavne, aby to nebolo unáhlené?

19.06.2014 15:00
žena, počítač, notebook Foto:
Nie ste zadaná, ani single. Aj také existuje...
debata

Ak ste single, príliš na to neupozorňujte. Každý nový muž, s ktorým sa zoznámite, sa vám môže v týchto informáciach “poňúrať”. Zbytočne by si mohol lámať hlavu nad tým, ako môže byť taká atraktívna žena, ako ste vy, single. A môže vo vás hľadať chybu. Radšej mu neskôr, keď ho spoznáte bližšie, budete môcť vysvetliť, že ste single iba chvíľočku…

Čo v prípade, že vzťah máte, ale už viackrát vám skrslo v hlave, že by ste ho možno rozpustili? Rozmýšľali ste už viackrát nad tým, že by ste si vedeli predstaviť lepší? Ale vám na facebooku svieti, že ste vo vzťahu. Odplašíte tým každého potenciálneho záujemcu. A úplne zbytočne. Hrajte teda trochu tajomnú. Aj možnosť neuviesť si do tejto kolónky nič, predsa existuje! “Potichu” si tento status vymažte. Váš priateľ si to nevšimne a ak áno, vysvetlíte mu, že odkedy máte na facebooku šéfa, nechcete, aby o vás vedel toho veľa.

Máte nový objav, ktorý okamžite chce, aby ste si na facebook uviedli, že ste vo vzťahu? Aj keď ste akokoľvek zamilovaná a nech ho to akokoľvek zabolí, odmietnite. Vyhovorte sa na čokoľvek. No najvhodnejšie bude, ak navrhnete, aby ste s tým aspoň chvíľu počkali. Prípadne sa zmieňte na svoje zlé skúsenosti z minulosti, alebo sa opäť vyhovorte na šéfa. To vždy zaberie. Ak teda nechcete o pár mesiacov riešiť ešte nepríjemnejšiu vec. Uvažovať, ako sa tohto statusu “bezbolestne” zbaviť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #facebook #single žena #zadaná

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....