Prečo je sex pri nevere taký skvelý?

Zdá sa vám, že ste stretli muža snov, ale ste už dávno zadaná. Aspoň ochutnať, aspoň si ovlažiť pery a zrazu bác.

15.06.2014 15:08
sex - láska - milenci - uspokojenie Foto:
Milenec je vždy snaživejší ako vlastný partner. Je to prirodzené, keďže bude porovnávaný a on chce svojho soka rýchlo pretromfnúť.
debata (7)

Zisťujete, že aj v posteli je to pán dokonalý. Ak však z milenca spravíte partnera, jeho charizma zrazu upadá. Odniesla si ju bývalá žena? Nie! Sex aj vzťah je skrátka atraktívnejší, kým je tak trochu v záhrade zakázaného ovocia. Vieme prečo.

Sex a adrenalín

Majú k sebe nesmierne blízko. Sex na netradičnom mieste, sex na verejnosti, prípadne v nezvyklej polohe. To všetko robí sex lepším práve o dávku adrenalínu, ktorá sa dostáva do krvi. Pri nevere je to znovu adrenalín. Vždy je neistota, že sa partner vráti domov, že vás niekto uvidí, že jednoducho dačo praskne a kondóm to nebude. Vďaka tomu máte v krvi viac adrenalínu ako pri zoskoku padákom. To samozrejme robí sex divokejší, vášnivejší a lepší. Už ani nehovoríme o prípade, keď vám všetko hladko prejde. Ten pocit víťazstva a sexu, to je pre mozog ako výhra v športke.

Prekvapenie v posteli

Milovanie s cudzím mužom je dobrodružstvo. Neznáme dotyky, reakcie. Všetko je pre vás nové, akoby prvý raz. To je neklamný znak toho, že si skutočne dobre užijete. Nehovoríme o technike, ktorá môže zaostávať, no ide o nastavenie mysle a túžobné očakávania. Nič iné v tom nie je.

Pocit zamilovanosti

Láska kvitne v každom veku a v každom vzťahu. Neexistuje vec, ktorá by vypla náš spínač lásky na prvý ohľad. Prekážkou nie je, ani keď sa s niekým zasnúbime, či zoberieme. Preto môžete aj po desiatich rokoch vzťahu zakúsiť vzplanutie lásky s novým chlapom. Vtedy zažijete rovnako nádherný sex ako s vašim prvým, no už to bolo tak dávno, že si ani nespomeniete. Hormóny vám hovoria, že ste práve narazili na milenca storočia, ktorý sa nedá s tým, čo máte doma ani porovnávať. Lekári však tvrdia, že môže ísť aj o (pod)priemerný výkon. To len hormóny lásky vytvorili vášnivý seba klam.

Snaživejší muž

Milenec je vždy snaživejší ako vlastný partner. Je to prirodzené, keďže bude porovnávaný a on chce svojho soka rýchlo pretromfnúť. Niekedy to však nie je práve najšťastnejšie riešenie, keďže infarkt skolí často práve tých, čo sa dopúšťajú nevery. Viac adrenalínu, vzrušenia a námahy nevedie vždy k šťastnému koncu, ak keď mu predchádzajú netradične dobré sexuálne zážitky.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #sex #nevera #milenec #lepší zážitok #snaha

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....